Artikujt për kategorinë: Lajme nga realiteti

Pse Dolores Catania është Big Ang i RHONJ

Pse Dolores Catania është Big Ang i RHONJ

Big Ang ishte gjëja më e mirë që i ndodhi TV realitetit. Kur Mob Wives u shfaq premierë në 2011, asgjë si ajo nuk ishte filmuar më parë. Kamerat VH1 ...

Momentet më të mira të Andy Cohen në Bravo

Momentet më të mira të Andy Cohen në Bravo

Bravo's kingpin ka qenë një ingranazh pune në makinën e realitetit televiziv që nga viti 2000. Vitet e Y2K, klipet me flutura dhe grupet e djemve sollën edhe një rrjet ...