Artikujt për kategorinë: Lajme nga realiteti

Ku janë amvisat e vërteta të DC Cast tani?

Ku janë amvisat e vërteta të DC Cast tani?

Në vitin 2010, Amvise të vërteta të DC seriali u shfaq premierë, vetëm për të vdekur më pas me shpejtësi brenda të njëjtit vit kalendarik. Ky kast i mrekullueshëm për ...

Pse Shahs of Sunset duhet të kthehet

Pse Shahs of Sunset duhet të kthehet

Bravo's Shahët e perëndimit të diellit u transmetua në mars të vitit 2012 dhe u shfaq për nëntë sezone. Shfaqja ishte ikonë, dhe premisa ishte goxha e thjeshtë, me fokus ...

Ku janë aktorët përgatitës të NYC tani?

Ku janë aktorët përgatitës të NYC tani?

Shpërthim nga e kaluara! Shfaqja jetëshkurtër Bravo Përgatitja e NYC tani është në dispozicion në shërbimin e transmetimit Peacock. Rrjeti e bëri të ditur lajmin në një postim në Instagram ...