Vipat nuk do të ekzistonte pa ekipin e përkushtuar që fshihet pas tij. Nga redaktori i përgjithshëm te gazetarët, nga teknikët te menaxherët e komunitetit, secili sjell ekspertizën dhe prekjen personale në misionin tonë të përbashkët. Ne jemi krenarë për të pasur një ekip të larmishëm, me sfond dhe përvoja të ndryshme, i cili ndan një pasion për gazetari dhe botën e argëtimit. Respekti, krijimtaria dhe puna në ekip janë në zemrën e vlerave tona.

Kush Jemi

Vipat është një media në internet dinamike dhe në rritje, e kushtuar informimit dhe aktualitetit të celebriteteve, personaliteteve mediatike dhe emisioneve televizive të realitetit. E krijuar nga një ekip i apasionuar në universin e njerëzve të famshëm dhe televizionit të realitetit, platforma jonë synon të bëhet përqëndrimi për lajme dhe argëtim në këtë fushë.

Misioni ynë: të informojmë, të argëtojmë dhe të ndajmë pasionin tonë për yjet dhe emisionet televizive që janë në kulmin e lajmeve. Çdo ditë, ne ofrojmë për lexuesit tanë artikuj, video, intervista dhe zbulime ekskluzive mbi celebritetet tuaja të preferuara dhe trendet e botës së televizionit të realitetit.

Gjithmonë të gatshëm për të marrë lajmet e fundit, ekipi ynë i gazetarëve dhe kronikorëve punon pa u lodhur për të ofruar përmbajtje cilësore, të larmishme dhe të përditësuar. Përmes Vipat, ne dëshirojmë të krijojmë një komunitet të fansave dhe të kureshtarëve që ndajnë fascinacionin tonë për jetën e yjeve dhe mekanizmat e ekranit të vogël.

Na bashkohuni në rrjetet sociale dhe mos humbni asnjë copëz lajmesh rreth personazheve të famshëm dhe televizioneve të realitetit!