Peticioni i nisur për të ndaluar Tom Sandoval nga Bravo

Bën Tom Sandoval a ka mbetur ndonjë vullnet i mirë me shikuesit? Tifozët Bravo po thonë jo. Të shihje veprimet e tij narcisiste në vazhdën e Scandoval në Vanderpump Rules Sezoni 10 ishte një gjë. Por padia e tij e fundit kundër Ariana Madix goditi nervin përfundimtar për disa. Më 17 korrik, një peticion u …

Kyle Richards heq “gruan” nga Instagrami

Kyle Richards heq “gruan” nga Instagrami

Kyle Richards dhe Mauricio Umansky thjesht nuk mund të mos mbajnë në krye ndarjen e tyre dramatike për fansat e Real Housewives të Beverly Hills. Sigurisht, ndarja e tyre pas disa vitesh martesë ishte në qendër të sezonit të fundit …