Artikujt për kategorinë: Lajme nga realiteti

Aesha Scott mbron Gael Cameron të Poshtë Deck Med

Aesha Scott mbron Gael Cameron të Poshtë Deck Med

Gjërat po nxeheshin Poshtë Deck Mesdheut ndërmjet Gael Cameron dhe Nathan Gallagher. Sa e çuditshme të marrësh parasysh se Gael ka një të dashur. Por Aesha Scott nuk e kishte ...

Si po kursen Aesha Scott Below Deck Med

Si po kursen Aesha Scott Below Deck Med

Duke sjellë Aesha Scott shtëpi për të yll Poshtë Deck Mesdheut ishte një lëvizje e guximshme dhe “ahhhhhmaaaaazzzzzinnnng” e bërë nga Bravo. E shihni, Aesha foli për herë të fundit ...

Si gjyqtari Tamra i RHOC është OG i ri i OC

Si gjyqtari Tamra i RHOC është OG i ri i OC

Gjyqtari Tamra i ka dhënë mendjen, trupin dhe shpirtin e saj Amvise të vërteta të Orange County seri. Duke u bashkuar me këtë kastë në sezonin 3, Tamra hyri me ...