Artikujt për kategorinë: Lajme nga realiteti

Sutton Stracke zbulon përgjigjen e kapitenit Jason ndaj dashurisë së saj

Si funksionon prodhimi në Below Deck Down Under

Megjithëse xhirimet nuk kanë filluar në sezonin 3 të Poshtë Deck Down Under, Kapiten Jason Chambers po hedh pak bukë. Prodhimi ka filluar të diskutojë për sezonin e tretë të ...

RHONY Legacy: Dorinda dhe Sonja në 'Quirky' Kelly

Sjellja më shqetësuese e Kelly Bensimon

Nëse besoni Kelly Bensimon mori një modifikim të keq ose ajo ishte, në fakt, ajo qyqe kur u shfaq në Amvise reale të qytetit të Nju Jorkut, një gjë është ...