Artikujt për kategorinë: Lajme nga realiteti

Amvise të vërteta që u kapën duke tradhtuar

Amvise të vërteta që u kapën duke tradhtuar

Çështjet janë një histori e zakonshme Amvise të vërteta. Në shumicën e rasteve, janë burrat ata që akuzohen. Dhe për këtë, ykes, pasi ka pasur shumë burra të pabesë në ...

Emily Simpson godet "frikacak" Ryan Boyajian

Emily Simpson godet “frikacak” Ryan Boyajian

Në një shfaqje të quajtur The Real Housewives of Orange County, dikush do të priste që fokusi të ishte tek Housewives. Por ndonjëherë, burrat rrëshqasin nëpër të çara. Në sezonin ...