Artikujt për kategorinë: Lajme nga realiteti

Diçka rreth saj më mirë hapet së shpejti, ja pse

Diçka rreth saj më mirë hapet së shpejti, ja pse

Ariana Madix dhe Katie MaloneyDyqani i sanduiçëve, Something About Her, ka qenë në punë për një kohë. Si, një kohë, një kohë. Që kur Rregullat e Vanderpompës Në fakt, sezoni ...

Të lumtur përgjithmonë?  Sezoni 8 Çiftet

Të lumtur përgjithmonë? Sezoni 8 Çiftet

90 Day Fiancé Sezoni 10 po transmetohet aktualisht, që do të thotë I fejuari 90-ditor: Për fat të mirë? ka të ngjarë të jetë spin-off i ardhshëm i shpallur. Të ...

Poshtë kuvertë Shefi i Departamentit Pushimet

Poshtë kuvertë Shefi i Departamentit Pushimet

Pothuajse çdo sezon të vetëm, një anëtar i ekuipazhit dërgohet në shtëpi herët Poshtë kuvertës. Shumica e këtyre largimeve të hershme kanë tendencë të përfshijnë anëtarë të ekuipazhit që ishin ...

Çiftet e vërtetë shtëpiake që ndahen në 2023

Çiftet e vërtetë shtëpiake që ndahen në 2023

Të Amvise të vërteta mallkimi i divorcit është i vërtetë. Çdo vit, raportohet të paktën një divorc ose ndarje me bazë Bravo. Ndonjëherë, çiftet janë në gjendje t’i zgjidhin gjërat. ...

Kapiteni Sandy 'F*cking Mad' në Luka Brunton

Kapiteni Sandy ‘F*cking Mad’ në Luka Brunton

Të gjithë sytë ishin në zierjen e re, Lily Davison, dhe performancën e saj të dobët gjatë episodit më të fundit të Poshtë Deck Mesdheut. Përvoja e saj e mëparshme ...