Artikujt për kategorinë: Lajme nga realiteti

Candiace Dillard Bassett 'Konfiduar' në Andy Cohen

Candiace Dillard Bassett 'Konfiduar' në Andy Cohen

Çdo fans i The Real Housewives of Potomac do ta dijë këtë Andy Cohen dhe Candiace Dillard Bassett kanë pasur një marrëdhënie të vështirë në të kaluarën. Megjithatë, personazhi i ...