Artikujt për kategorinë: Lajme nga realiteti

A po rindizet RHOP?

A po rindizet RHOP?

Ndërsa unë e dua Amvise të vërteta të Potomacky sezon ka qenë i ngadaltë, dhe dua të them akullnajore. Shikimi i bojës të thahet, i ngadalshëm. Robyn Dixon nuk po ...

Shpjegohen financat e Ariana dhe Sandoval

Shpjegohen financat e Ariana dhe Sandoval

Gjatë një ndarjeje, ish-çiftet zakonisht kanë dy zgjedhje: të jenë të sjellshëm dhe të vazhdojnë ose të marrin tjetrin për gjithçka që ata vlejnë – nëse ndiheni veçanërisht hakmarrës, domethënë. ...