Zierjet poshtë kuvertës që nuk duket se duan kurrë të bëjnë punën e tyre

Klea

Zierjet poshtë kuvertës që nuk duket se duan kurrë të bëjnë punën e tyre

Zierjet janë një komponent thelbësor i ekipit të jahteve Poshtë kuvertës, edhe pse jo të gjithë kanë sjellë më të mirën e tyre në këtë punë. Zierjet përbëjnë të gjithë ekipin e brendshëm, të udhëhequr nga Shefi Stew. Ata janë përgjegjës për gjithçka, nga shërbimi i vakteve të mysafirëve, tek pastrimi i kabinave dhe kujdesi për lavanderi.

Ndërsa shumë zierje poshtë kuvertës kanë qenë të mahnitshme, disa me të vërtetë e kanë hequr topin. Këto zierje nuk dukeshin kurrë të etur për të bërë punën e tyre dhe me të vërtetë i zhgënjyen ekipet e tyre përkatëse në disa pika.

Kyle Viljoen

Shikuesit takuan Kyle Viljoen në Sezonin 7 të Below Deck Mediterranean, dhe ai së fundmi u rikthye në sezonin 8. Kyle nuk ishte një zierje e mirë e dytë në sezonin 7, pasi ai ishte më i interesuar të shoqërohej sesa të punonte. Për shembull, Kyle ishte gjithmonë i zënë për të dëgjuar disa thashetheme për anëtarët e tjerë të ekuipazhit të tij, por ai kurrë nuk dukej i etur për të kontrolluar të ftuarit.

Etika e dobët e punës së Kyle shkaktoi probleme me shokun e tij të dytë, Natalya Scudder, e cila shpesh duhej të kompensonte mungesën e përpjekjeve të Kyle. Kyle sapo i është bashkuar ekuipazhit të Sezonit 8 të Below Deck Med, por duket se nuk ka gjasa që ai të jetë ushqimi i vitit këtë sezon.

Elizabeth Frankini

Elizabeth Frankini shërbeu si zierje në sezonin 8 të Below Deck, por ajo nuk bëri shumë përpjekje për këtë punë. Në vend që të përqendrohej në detyrat e saj si zierje, Elizabeth vendosi të kthente të gjithë vëmendjen e saj në udhëtimin e saj me varkë me James Hough. Është e zakonshme që zierjet të angazhohen në shëtitje me varkë, megjithëse shumica e tyre nuk e lënë të ndikojë në punën e tyre.

Kur Elizabeth u përpoq të përqendrohej në detyrat e saj për ekipin e brendshëm, ajo nuk ishte shumë e mirë në to. Elizabeth arriti të merrte dy ulje deri në 3rd Stew gjatë sezonit 8, i cili bëri historinë e Below Deck. Elizabeta mund të ketë qenë argëtuese për t’u parë, por për fat të keq, ajo ishte një zierje e tmerrshme.

Jenna MacGillivray

Jenna MacGillivray neglizhoi detyrat e saj gjatë Sezonit 1 të Yacht Sailing Below Deck, gjë që ishte veçanërisht e keqe duke pasur parasysh se ajo ishte Shef Stew. Ngjashëm me Elizabeth, Jenna u kap shumë nga romanca, gjë që e bëri atë të largohej nga puna e saj. Gjatë gjithë sezonit, Jenna flirtoi pafundësisht me shefin e kuzhinës Adam Glick, gjë që i linte gjellët e saj për të marrë ngarkesën e saj të punës ndonjëherë.

Përveç flirteve të saj me Adamin, Jenna e trajtoi ekipin e saj të brendshëm mjaft keq. Energjia që ajo nuk i dha Adamit, nga ana e saj u fut në debatin dhe talljen me gjellët e saj. Jenna ishte një Chief Stew e keqe për etikën e saj të dobët të punës, por edhe për aftësitë e saj të dobëta të njerëzve.

Ashley Marti

Ashley Marti ishte një zierje në Sezonin 3 të Jahteve me Sailing Below Deck, ku ajo u fokusua në çdo gjë përveç punës së saj. Ashley shpejt u dashurua me famëkeqin Gary King, i cili kishte një reputacion se godiste çdo vajzë në bord.

Gjatë gjithë sezonit, Ashley i kushtoi pothuajse të gjithë kohën e saj për të ndjekur Gary, pavarësisht mungesës së interesit të tij. Si rezultat, Ashley shpesh e lëshonte topin mbi përgjegjësitë e saj, gjë që mërziti shefin Stew Daisy Kelliher. Përfundimisht, Gabriela Barragan u promovua në Stew 2 mbi Ashley, duke treguar se Daisy ishte në dijeni të etikës së dobët të punës së Ashley.

Laura Betancourt

Laura Betancourt ishte një zierje problematike në Sezonin 6 të Below Deck, për më shumë se një arsye. Laura u soll në bord për të zëvendësuar Caroline Bedol, një tjetër gjellë e keqe. Ndërsa Laura ishte e gatshme të bënte punën e saj në momente të caktuara, çështja është se ajo nuk ishte e gatshme ta bënte atë siç duhet.

Në më shumë se një rast, Laura u përplas me shefin Stew Kate Chastain. Kate u përpoq të korrigjonte Laurën se si të kryente disa detyra, të cilat ajo nuk i mori mirë. Laura pretendonte se kishte përvojë në fushën e jahteve, por puna e saj rezultoi ndryshe.

Është thelbësore që të gjithë në ekipin e Poshtë Deck të bëjnë më të mirën përpara, dhe zierjet nuk janë përjashtim. Këta zierje e hodhën topin në detyrat e tyre dhe shumë prej tyre me të vërtetë zhgënjyen ekipin e tyre të brendshëm. Shumë nga këto zierje u hutuan nga ndjekjet romantike, ndërsa të tjerat ishin thjesht mendjemadhe. Sidoqoftë, këto gjellë nuk duhet të kthehen së shpejti në botën e jahteve.