Kamala Harris

Klea

Zëvendëspresidentja Kamala Harris MBYLL ribashkimin e ‘Shtëpiakeve të vërteta të Potomac’

Zëvendëspresidentja Kamala Harris MBYLL ribashkimin e ‘Shtëpiakeve të vërteta të Potomac’

Nënkryetari Kamala Harris është caktuar të shfaqet në Sherri Shepherd’s talk show gjatë ditës, Sherritë enjten, e cila po e detyron Bravo të përplasë përgjimin e Amvise të vërteta të Potomac ribashkim.

Nneka Ihim

Një burim i brendshëm i tha Page Six se të dy shfaqin film në të njëjtën studio dhe Harris’ pamja e jashtme ka prishur planin origjinal të prodhimit të Bravo.

“Orari i tyre tani duhet të riorganizohet dhe të shtyhet deri në 4:30 të mëngjesit. Të gjitha dërgesat e tyre ushqimore duhet të vijnë përpara se rruga të bllokohet totalisht nga Shërbimi Sekret, “tha një burim për median.

Candiace Dillard

Bariu Hapësira e xhirimeve, Chelsea Studios në W. 26th St në Manhattan, do të bllokohet nga biznesi i rregullt për pjesën më të madhe të ditës, sipas raportit.

Sherri Shepherd

Rruga thuhet se do të jetë e barrikaduar dhe njerëzit që jetojnë ose punojnë në zonë do të duhet të kalojnë nëpër detektorë metalikë për të hyrë në lagje.

“I gjithë blloku do të mbyllet, kështu që do të ketë shumë kaos të organizuar për shkak të Harris’ mbërritja, që mund të nënkuptojë se mëngjesi dhe dreka e tyre mund të jenë të ftohta,” shpjegoi burimi.

Ribashkim RHOP

RHOP Anëtarët e kastit do të raportojnë në regjistrimin e ribashkimit deri në orën 4 të mëngjesit dhe duhet të qëndrojnë në katin e studios së tyre gjatë gjithë periudhës së kohës kur politikani është në ndërtesë.

Drejtuesi i informacionit vuri në dukje – “Shumë kohë dhe planifikim shkon në ato shfaqje ribashkimi. Pra, dekorimet e vendosura, kartat e kohës, fluturimet, ardhjet e të ftuarve… janë kthyer të gjitha me kokë poshtë. Ato zonja nuk njihen për përpikmërinë e tyre. Pra, nëse duan të shmangin ndonjë problem, më mirë të jenë në atë studio më parë [the] Shërbimi Sekret tërhiqet.”

Karen Huger

Kasti i Potomac ishte planifikuar të filmonte serinë e ribashkimit në Chelsea Studios më parë Harris’ u njoftua paraqitja e ardhshme në emisionin chat. Skena e ribashkimit RHOP është përdorur më parë nga prezantuesja e emisionit të bisedave, Rachael Ray.

Gizelle Bryant

Bariu do të nisë episodi krahas Harris në orën 13:30 me një audiencë të pranishëm në studio. Nënkryetari është planifikuar të largohet nga ndërtesa menjëherë pas regjistrimit, në orën 14:30.

Mbyllja e rrugëve pritet të fillojë që në orën 8 të mëngjesit, për t’u përgatitur Harris’ mbërritjes.