Zemërimi i kuzhinierit Tzarina ndaj Jaimee ishte i gabuar, ja pse

Klea

Zemërimi i kuzhinierit Tzarina ndaj Jaimee ishte i gabuar, ja pse

ne diten e pare, Jaimee Neale e pyeti kuzhinierin nëse ajo ishte në dikë në mënyrë që të mos bënte asnjë valë mes ekuipazhit. Në atë kohë, shefi Tzarina Mace-Ralph deklaroi se kishte sytë për Culver Bradbury, por Jaimee bëri një lëvizje gjithsesi. Disa, si Tzarina, u zemëruan nga shpërfillja flagrante për ndjenjat e saj. Por Jaimee nuk i detyrohet askujt asgjë, pasi ajo nuk e kishte njohur ekuipazhin për kaq shumë kohë. Ndërsa lëvizja nuk ndërtoi saktësisht besimin midis grave, Tzarina mund ta ketë zhvendosur zemërimin e saj.

Një rast dashurie të pashpërblyer, ne të gjithë kemi qenë atje, dhe sinqerisht, është e neveritshme. Kush në mendjen e tij të drejtë i bën të gjitha përpjekjet e tij, si për të zgjedhur veshjen perfekte ose për t’u siguruar që të qesh me një shaka, në një dashuri, vetëm për të parë që flirtojnë me një person tjetër? Dua të them, dëshirat mund t’ju çojnë në një udhëtim të çuditshëm 9 me 5, një udhëtim të frikshëm me rrota Ferris ose shkollë të mesme, me momente të vogla që hapin rrugën për një jetë të mbushur me fantazi dhe ndoshta një martesë me temë detare.

Pra, fansat e Bravo e kuptuan pse Tzarina ishte paksa i mërzitur me Jaimee-n pasi ajo tundoi në mënyrë joshëse Culver Poshtë Deck Down Under. Por a e teproi Cheffy me zemërimin e saj për sirenën joshëse?

A e theu Jaimee kodin e vajzës?

Kjo pyetje është pak me dy tehe dhe zakonisht e hapur. Kodi i vajzës është, për mendimin tim, ky rregull budalla që vajzat e vogla mësohen që në moshë të re ku mund të pretendojnë për mrekulli ose të ngrenë një burrë para miqve të tyre. Tani, unë në asnjë mënyrë nuk e mbështes idenë që një grua duhet të ndjekë në mënyrë aktive një djalë që është në një lidhje (duke parë ty Rachel Leviss), kështu që le ta kuptojmë këtë. Prej shekujsh, kodi i vajzës ka pasur rregulla të qarta për të mos qenë në gjendje të dilni me ish-shoqen tuaj ose me ish-shoqen tuaj. Të gjithë e dimë atë dhe shumica prej nesh jetojmë me të.

Por në atë kohë, Culver nuk ishte në një lidhje. Mund të argumentohet se interesi më i afërt i dashurisë që ai kishte në kohën e mbërritjes së Jaimee ishte ushqimi që Cheffy i kishte vjedhur. Edhe pse Aesha Scott e paralajmëroi Jaimee se Culver ishte jashtë kufijve, ajo ende ndoqi një puthje në natën e tyre të parë jashtë. Ndërsa lëvizja ishte paksa agresive, është e vështirë të thuhet se Jaimee theu kodin e vajzës – ajo thjesht nuk e respektoi saktësisht atë.

Tzarina Ices Jaimee Jashtë

(Foto nga: Mark Rogers/Bravo nëpërmjet Getty Images)

Nuk ishte shumë bukur të shihje shef Tzarina jashtë Jaimee kur u përpoq të fliste me të në galerë pas natës së ekuipazhit. Në vend që të bënte një bisedë për të rriturit, shefi i kuzhinës thjesht kërkoi që asaj t’i jepej pak hapësirë ​​pasi ajo copëtonte me forcë majdanozët. Kërkesa dukej e çuditshme, pasi ajo kishte disa statute për të bërë një lëvizje në Culver, por nuk e bëri. Gjithashtu, Culver nuk është saktësisht një çmim. Deckhand hedh zemërim mbi proteinat që mungojnë dhe flirton me çdo vajzë të bukur, jo saktësisht me materialin e të dashurit.

Lëvizja më shqetësuese ishte kur Tzarina e quajti Culver një “zuskë”. Edhe pse komenti nuk kishte për qëllim Jaimee, ishte e vështirë për zierjen e dytë të mos e merrte personalisht. Dhe unë nuk e fajësoj atë. Me fjalë të pashpirta që fluturojnë përreth dhe me shumë të shtëna, ka kuptim pse Jaimee nuk do të ndihej rehat me gjuhën dhe do të ndiente se ajo ishte objektivi origjinal.

A e theu Tzarina kodin e vajzës?

Poshtë Deck Poshtë Nën Përmbledhje
(Foto nga: Mark Rogers/Bravo nëpërmjet Getty Images)

Është e vështirë të justifikohet zemërimi i kuzhinierit Tzarina ndaj Jaimee, veçanërisht pasi kuzhinieri u lidh me ish-shoqen e saj më të mirë, João Franco. I gjithë zemërimi ndaj zierjes së dytë duket paksa i pajustifikuar pasi Tzarina qartazi iu dorëzua dëshirave të saj trupore.

Ndërsa ekuipazhi duket se po shkon pak më mirë tani, fakti që Tzarina ishte kaq e mërzitur tregon më shumë për të sesa Jaimee. Personalisht, më pëlqen ajo që shefi i kuzhinës ka sjellë në shfaqje. Ajo është mendjemprehtë, e zgjuar dhe e shkëlqyeshme në punë, kështu që ne shpresojmë që ajo të mund ta falë Jaimee dhe të vazhdojë. Gjithashtu, Tzarina mund të falënderojë yjet e saj me fat që nuk qëndruan për Culver pasi pa se Jaimee duhet të kontrollojë po ose jo për t’u bërë e dashura e tij. Uh, dridhur!