Tamra Judge

Klea

Zbuloni pse gjyqtari i Tamra u përplas me Andy Cohen gjatë ribashkimit!

Zbuloni pse gjyqtari i Tamra u përplas me Andy Cohen gjatë ribashkimit!

Gjyqtari Tamra po ofron një shpjegim pas sulmit Andy Cohen gjatë pjesës së dytë të sezonit 17 Amvise të vërteta të Orange County ribashkim.

Tamra dhe bashkë-yll, Heather Dubrow, po debatonin se cili prej tyre i kishte cilësuar bashkë yjet e tyre si “humbës” kur Cohen kujtoi Tamra se ajo “kishte thënë gjëra të tmerrshme për të gjithë ata që ishin ende në emision kur [she wasn’t] në emision.”

Gjyqtari Tamra

Tamra, i cili u kthye në RHOC për sezonin 17 pas një pauze dy vjeçare, u kundërpërgjigj – “Nuk po flasim për këtë, kështu që largohuni!”

Kamerat u hodhën në e Tamrës shokët e castit të shtangur më parë Cohen theksoi me qetësi – “Por, dua të them, është një standard i dyfishtë.”

“Pse po përpiqesh të hedhësh një çelës në të?” Tamra pyeti, për të cilën Cohen u përgjigj: “Epo, sepse, unë thjesht po theksoj se ju po i quani ata humbës.”

Gjyqtari Tamra

“E drejtë,” Tamra ra dakord. “Dhe sepse ajo [Dubrow] tha atë, a është në rregull?”

Tamra urdhëroi ekzekutivin e Bravo të “të heshtë” pasi ai u përgjigj me një “jo”.

Shumë shikues u tmerruan nga e Tamrës sjellje të pacipë dhe u shpërnda në mediat sociale për t’u zënë.

Gjyqtari Tamra

Tamra u quajt “mosrespektues”, “i papërshtatshëm”, “pa klasë” dhe “injorant”, me një person që komentoi – “Nëse unë fola me shefin tim kështu, do të pushohesha”.

Një person tjetër shkroi – “Ajo trajtoi Andi mënyra se si ajo trajton të gjithë të tjerët. … Jam i habitur që ai nuk u kthye tek ajo. A do të kthehet ajo pas kësaj është pyetja.”

Gjyqtari Tamra

Tamra reflektuar përsëri në shkëmbimin e tensionuar gjatë një episodi të fundit të podcast-it që ajo bashkë-prezanton me Teddi Mellencamp, “Two Ts in a Pod”.

Ajo shpjegoi se ishte e frustruar sepse Cohen solli të kaluarën si ajo dhe Heather po përpiqeshin të shpërndanin të tashmen.

Gjyqtari Tamra

Tamra “Është njësoj si unë të them, “Por Teddi, në vitin 2022 ke thënë diçka të keqe për mua. Unë them, ‘Pse po përpiqeni ta ndryshoni këtë skenar?'”

Tamra vazhdoi duke thënë se nuk kishte ndjenja të vështira mes saj dhe drejtuesit të “Watch What Happens Live”.

“Unë kam një marrëdhënie të tillë me Andin që mund të shkoj përpara dhe me radhë me të,” tha ajo. “Më pas, ai nuk tha asnjë fjalë. Pastaj ishim në ‘Watch What Happens Live’ dhe Eddie [Judge]’s si, ‘Kam dëgjuar që gruaja ime të ka ndjekur’. Ai thotë: “Kjo nuk është asgjë”. Ne qeshnim me të.”

Gjyqtari Tamra

Tamra ofroi gjithashtu një përditësim se ku qëndron ajo Heather sot, pasi dyshja me sa duket u korrigjuan pasi ribashkimi përfundoi.

“Ne kemi pasur gjithmonë një miqësi shumë të mirë, [but] Mendoj se po kthehem duke mos ditur se ku ishte vendi im… me të vërtetë ma ktheu kokën.” Tamra të përbashkëta. “[But] tani nuk mendoj se do të kthehemi kurrë tek ajo.”

Gjyqtari Tamra

Ajo shtoi: “Unë do të shkoj në LA, shpresoj të shoh një nga dy shtëpitë që ajo bleu në LA, shpresoj të dyja, dhe ta çoj përsëri atje ku ishte.”