Dorinda Medley

Klea

Zbuloni cilat 'shtëpiake' Dorinda Medley i ka ndaluar nga Bluestone Manner!

Zbuloni cilat 'shtëpiake' Dorinda Medley i ka ndaluar nga Bluestone Manner!

Dorinda Medley e ka bërë të qartë se cilët ish-bashkë yje nuk janë të mirëpritur në Manorin e saj të famshëm Bluestone.

Gjatë një interviste live me Faqja e gjashtë ngjarje e prezantuar nga Tri-State Cadillac në Chelsea Table & Stage në New York City, Dorinda ndau mendimet e saj.

Dorinda Medley

“Kushdo që është treguar keq për këtë dhe nuk e kupton sepse është shtëpia ime.” Përzierje deklaroi, duke shtuar, “Nuk kam nevojë që të të pëlqesh. … Pra, kushdo që ka qenë vërtet i keq.” Ndër ata që nuk janë të mirëpritur janë Vicki Gunvalson nga Amvisat e vërteta të Orange County dhe shok RHONY shap Jill Zarin. Dorinda beson se komentet negative rrjedhin nga xhelozia, duke vënë në dukje,

“Unë mendoj se kur dikush është vërtet mizor për gjëra të tilla, mendoj se është më shumë xhelozi.”

Dorinda Medley

Grindja mes Përzierje dhe Vicki filloi pas xhirimeve të sezonit 2 të Udhëtimi për vajzat e fundit të shtëpiakeve të vërteta në Bluestone Manor. Gunvalson shprehu publikisht përbuzjen e saj për qëndrimin njëjavor, duke thënë

“Nuk dua të kthehem në Bluestone Manor. Të dua Dorinda, por jo. Unë do të mërzitem nga mendja ime atje. Nuk ka asgjë për të bërë atje”, gjatë një Bravo intervistë në qershor 2022.

Dorinda Medley

Dorinda iu përgjigj asaj Bëje të bukur podcast, duke kritikuar Vicki-t shije. “Duhet të kesh një nivel shije për të kuptuar një shtëpi si Bluestone Manor dhe duhet të kuptosh një mënyrë jetese,” tha ajo. Dorinda gjithashtu vërejti në Vicki sjelljen, “Ajo ishte mysafire në shtëpinë time. Pra, pavarësisht se çfarë mendon ajo, kjo thjesht tregon se ajo me të vërtetë nuk ka sjellje të vërteta. Nuk do të thoja kurrë asgjë të keqe për shtëpinë e saj.”

Dorinda Medley

Tensioni ndërmjet Dorinda dhe Jill gjithashtu është përshkallëzuar me kalimin e viteve. Gjatë Udhëtim për vajzat e fundit të shtëpiakeve të vërteta, Përzierje thirrur Jill një “lapdog” dhe “i etur” për përpjekje për t'u bashkuar Amvise të vërteta të Atlantës yll te Eva Marcille emision radiofonik. Jillnga ana tjetër, thirri Dorinda një “kurvë” pas shpine. Dorinda referuar më vonë Zarin si “salcë” dhe sugjeroi që ajo kishte një problem me pijen.

Pavarësisht dramës, Dorinda Përzierje përmendi se do të ishte e emocionuar të priste një “artiste vërtet të shkëlqyer” si Rihanna në Bluestone Manor, megjithëse ajo pranoi se ylli i popit është ndoshta “pak shumë i zënë”.