Zbulohet traileri i ribashkimit të Sezonit 8 të Real Housewives të Potomac

Klea

Zbulohet traileri i ribashkimit të Sezonit 8 të Real Housewives të Potomac

Merrni frymë thellë dhe mbajeni veten, sepse Bravo sapo hodhi trailerin për të Amvise të vërteta të Potomac Ribashkimi i sezonit 8.

Sezoni 8 është ndjerë i shkëputur sepse shumica e grave refuzojnë të angazhohen me njëra-tjetrën. Është e qartë se ata nuk janë miq. Ata nuk janë as të njohur. Karen Huger është përpjekur dëshpërimisht t'i bashkojë zonjat. Të gjitha përpjekjet kanë dështuar. Edhe Charrisse Jackson Jordan u përpoq t'i bënte zonjat të lidhen me një çiban gaforre. As kjo nuk funksionoi.

Ribashkimi i sezonit 8 ndihet si shansi i fundit për këtë grup për t'u bashkuar. Diçka duhet të japë, ose Bravo duhet të fillojë të pushojë njerëzit. Në trailerin, ne marrim një paraqitje të shkurtër nëse është bërë apo jo ndonjë përparim.

Gjetja e një rruge përpara

Traileri filloi me Andy Cohen duke vendosur një objektiv shumë të qartë për gratë. Ai u tha atyre: “Unë dua të vendos një qëllim për ne sot që secili prej jush të gjejë një rrugë drejt ecjes përpara.”

Sigurisht, kjo është më e lehtë të thuhet sesa të bëhet, dhe traileri nuk tregoi asnjë bisedë pozitive mes grave. Në një moment, Candiace Dillard Bassett dyfishoi gjërat që tha për Gizelle Bryant. Në një moment tjetër, ajo e quajti Robyn Dixon një “humbëse”. Kjo nuk tingëllon si dikush që kërkon të gjejë një rrugë përpara.

Një tjetër histori e rëndësishme që ka nevojë për zgjidhje është lidhja mes Dr. Wendy Osefo dhe Nneka Ihim. Anëtari i ri i kastit pretendoi se nëna e Wendy-t e dërgoi emrin e saj në një faltore për lutje përpara se të fillonin xhirimet për sezonin 8. Thuhet se Wendy nuk donte që një grua tjetër nigeriane të vinte në shfaqje. Dy zonjat u përplasën në rimorkio dhe u pa një paraqitje e shkurtër e Wendy që i drejtohej Nnekës në gjuhën e tyre amtare. Të gjithë po kulturohemi në këtë ribashkim.

Ne gjithashtu do të marrim shumë më tepër informacione për atë që po ndodh me martesën e Mia Thornton. Gordon Thornton ishte në ribashkim dhe kamerat madje e kapën atë duke u hedhur në një telefonatë në Facetime me Mian dhe të dashurin e saj të ri. Në skenë, ajo dhe Andi adresuan një thashetheme se Gordon mund të mos ishte babai biologjik i një prej fëmijëve të tyre.

Sezoni 8 mund të ketë qenë pak i çuditshëm, por duket se zonjat e Potomac mund të shpengojnë veten me këtë ribashkim. Nëse ka ndonjë gjë, të paktën mund të vlerësojmë pamjen e tyre. Rekomandimi ishte krejt i zi dhe zonjat u dorëzuan. Nëse ata do ta zbatojnë apo jo direktivën e Andit për të gjetur një rrugë përpara, ne do të shohim.

Sezoni 8 i The Real Housewives of Potomac vazhdon të dielën mbrëma në 8/7c në Bravo. Ribashkimi fillon më 31 mars.