Zbulohet traileri i Grand Cayman: Secrets in Paradise

Klea

Zbulohet traileri i Grand Cayman: Secrets in Paradise

Nëse jeni të një moshe të caktuar, ndoshta ju kujtohet kur Freeform quhej ABC Family. Sido që të doni ta quani këto ditë, rrjeti po largohet nga shfaqjet e tij të kripura dhe po zhytet në hapësirën televizive të realitetit. Reality show më i fundit që ata lansuan këtë muaj është tepër lëng. Quhet Grand Cayman: Sekretet në Parajsëdhe luan askush tjetër përveç Elizabeth Chambers.

Një ishull plot dramë

Elizabeth u martua në vitin 2010 me aktorin e turpëruar Armie Hammer dhe pati dy fëmijë. Ata u ndanë në vitin 2020 dhe më pas disa muaj më vonë, Armie u përfshi në ato akuza të egra për kanabilizëm dhe abuzim. Ndërkohë, Elizabeth ka jetuar në Grand Cayman me fëmijët e tyre, duke u përpjekur të shërohet nga divorci i profilit të lartë.

Grand Cayman: Secrets In Paradise ndjek Elizabeth dhe një pjesë të vogël të ish-patentave dhe vendasve të Grand Cayman që po lundrojnë në karrierë, marrëdhënie dhe miqësi. Këta njerëz janë të pasur dhe shumë prej tyre kanë lidhje me të famshëm ose po përpiqen dëshpërimisht të bëhen ata, si Selita Ebanks, e cila ka dalë me Kanye West dhe Nick Cannon. Fakti që këta njerëz jetojnë në një parajsë të vërtetë e bën atë edhe më emocionuese.

Përveç Selitës dhe Elizabeth, kasti përbëhet nga Courtney McTaggart, Chelsea Flynn, Craig Jervis, Julian Foster, Dillon Claassens, Aaron Bernardo, Cass Lacelle, Victoria Jurkowski, Teri Bilewitch, Trevor Coleman dhe Connor Bunney.

Në trailer, është e qartë se këta njerëz kanë disa pyetje të mëdha në lidhje me skandalin e Armie. Ai është si një hije që duket mbi të gjithë këtë shfaqje. Megjithatë, pjesa tjetër e kastit kanë shumë çështje të tyre për të zgjidhur. Ka shumë skandale mashtrimi dhe ato aludojnë në “Mallkimi i Kajmanit”. Nëse lëvizni në ishull me të dashurin tuaj të rëndësishëm, jeni të dënuar.

Grand Cayman: Secrets In Paradise transmetohet në Freeform, të martën në orën 21:30 ET. Episodet e reja transmetohen të nesërmen në Hulu.