Zbulohet teksti i Kyle për Doritin

Klea

Zbulohet teksti i Kyle për Doritin

Me sa duket do të kemi një situatë të plotë “sy për sy” në ribashkimin e The Real Housewives of Beverly Hills. Dorit Kemsley po nxjerr armët e mëdha dhe zbuloi një mesazh të gjatë nga ajo mori Kyle Richards që ajo mendon se ishte shumë manipuluese.

Duke biseduar me bashkë-yllin Erika Jayne, ndërsa po bënte një pikim IV dhe duke bërë grim, Dorit tha se nuk e vlerësonte ndjenjën sikur Kyle po përpiqej ta manipulonte. Ajo mendoi se ishte e drejtë që nëse Kyle do të thoshte fjalën e saj, ajo duhej të lejohej të “luftonte zjarrin me zjarr”.

I lënduar dhe i shqetësuar

Para se të zbulonte tekstin e Kyle, Dorit i tha Erikës se ajo që e lëndoi dhe e shqetësonte më shumë ishte se Kyle u tha mediave se po e ekzagjeronte miqësinë e tyre dhe e minimizoi afërsinë e tyre.

Në shtyp, Kyle bëri të dukej sikur ajo dhe Dorit ishin vetëm pak më të mirë se të njohurit që ndanë “vetëm një udhëtim së bashku”. Ajo në thelb tha se Dorit e shpërtheu marrëdhënien e tyre jashtë proporcionit. Ndoshta Kyle mendoi se po bënte kontrollin e dëmit, por thjesht dukej në formë të keqe përreth.

Dhe më pas, për t’i shtuar fyerjen lëndimit, pasi nuk foli për muaj të tërë, Dorit tha: “Dhe më pas, ajo më dërgon një mesazh në thelb duke u përpjekur të më heshtë. Është kaq manipuluese. Është kaq e llogaritur.”

Dorit ndau pjesë nga teksti, i cili që atëherë është bërë viral me foto të nxehta si:

“Doja të kontaktoja sepse ishim në një vend të çuditshëm.”

“Unë nuk dua të humbas dikë tjetër në jetën time për një shfaqje televizive.”

“Ata as që e dinë se po kalojmë një kohë të vështirë, kështu që nuk e shoh të nevojshme ta sjell atë atje.”

“Do të doja të ulem dhe të bisedojmë pasi të kalojmë nesër.”

Pjesa më e mirë e mesazhit? Kyle nuk kishte folur me Dorit për muaj të tërë, vetëm për t’i dërguar mesazh para ribashkimit dhe në thelb i kërkoi asaj të heshtte.

Erika gjithashtu u mërzit, duke pranuar se edhe ajo do të ndihej e manipuluar nëse do ta kishte marrë atë mesazh.

Nga ana e saj, Erika përmblodhi plotësisht gjithçka: “Të dëgjoj. Unë e kuptoj saktësisht se nga vjen. Dhe e urrej çdo moment të kësaj.”

Ribashkimi i sezonit 13 të RHOBH fillon të mërkurën, më 28 shkurt në orën 8/7c në Bravo.