Zbulohet i dashuri misterioz i Lindsay Hubbard

Klea

Zbulohet i dashuri misterioz i Lindsay Hubbard

Lindsay Hubbard nuk ka më një të dashur misterioz, pasi babai i saj i vogël është zbuluar si ish-zëvendëspresident i JP Morgan dhe zëvendëspresident aktual i Royalty Pharma për Kërkime dhe Investime, Turner Kufe, MD. Rruga e karrierës në të cilën ai është me gjasë do të thotë se ai është shumë i pasur, kështu që ne të gjithë mund të jemi të sigurt që Lindsay dhe fëmija i saj i parë do të jenë shumë kujdesur mirë! Ja çfarë dimë për Turner deri më tani…

Lindsay takohet me Turner Kufe, MD

Pas ndarjes së saj shumë publike me yllin dhe ish të fejuarin e Summer House, Carl Radke, Lindsay ka vazhduar. 37-vjeçarja është në pritje të fëmijës së saj të parë me Turner Kufe, MD, të cilën ajo e konfirmoi më 4 korrik.

Ndërsa i dashuri i Lindsay ka qenë temë e shumë diskutimeve, për shkak se identiteti i tij mbahej i fshehtë, Lindsay vendosi se ishte koha për të ndarë burrin e saj me botën. Ajo e bëri këtë përmes një artikulli në People.

Sipas Turner’s LinkedIn, ai studioi për një diplomë Bachelor të Arteve në Biokimi në Kolegjin Bowdoin midis 2007 dhe 2011. Pas kësaj, ai punoi si Asistent Kërkimor për Qendrën Mjekësore Beth Israel Deaconess për pak më shumë se dy vjet. Më pas ai studioi rrugën e tij përmes arsimit të lartë në Shkollën e Mjekësisë të Universitetit Tufts, duke u bërë Doktor i Mjekësisë (MD) në 2017.

Karriera e tij e pa atë praktikant në Flagship Pioneering për tre muaj, përpara se të bëhej Associate për një vit. Më pas, ai hyri në rolin e Zëvendës Presidentit të Kërkimit të Kapitalit Biotech në JP Morgan në shtator 2018, duke qëndruar në atë rol për pak më pak se tre vjet.

Në vitin 2021, ai iu bashkua Royalty Pharma si VP i Kërkimit dhe Investimeve, ku punon edhe sot e kësaj dite.

Lindsay, ai duket shumë i kapur! Ne të gjithë jemi duke u mbështetur për ty dhe të voglin.

Summer House është në dispozicion për t’u transmetuar në Peacock.