Zbulohet e vërteta pas grindjes së Margaret Josephs dhe Jackie Goldschneider

Klea

Zbulohet e vërteta pas grindjes së Margaret Josephs dhe Jackie Goldschneider

Nga të gjitha miqësitë që ranë në Real Housewives të Nju Xhersit, ndoshta më befasuesja ishte ajo e Jackie Goldschneider dhe Margaret Josephs. Të dy kanë qenë “të trashë si hajdutë” që kur Jackie iu bashkua shfaqjes. Por raportet e fundit treguan se të dy tani janë në mosmarrëveshje në marrëdhënien e tyre.

Falë BravoCon 2023, Jackie dhe Marge patën një shans për të konfirmuar ato thashetheme dhe për të folur për ndjenjat e tyre për këtë çështje. Dhe folën ata!

“Është tronditëse”

(Foto nga Rich Polk/Bravo nëpërmjet Getty Images)

Marge i tha Page Six, “Ndihem i trishtuar për këtë. Mendoj se është e trishtueshme, por mendoj se është e çuditshme. Është tronditëse.” Ndërsa ishte me gruan e tij në tapetin e kuq, bashkëshorti i shtëpisë Joe Benigno shtoi se vdekja e tyre ishte “shumë befasuese”.

Por peshku ton i një sipërmarrëseje buxhetore e minimizoi fajin e saj në ndarje duke thënë: “Normalisht, do ta bëja. Unë do të merrja përgjegjësinë për diçka të tillë. Por ndjej se ndoshta ajo nuk më donte aq shumë sa mendoja se më donte.”

Grindje për libra

(Foto nga Nicole Weingart/Bravo nëpërmjet Getty Images)

Pra, çfarë ndodhi saktësisht? Thashethemet kanë qarkulluar se Margaret ishte më pak se mbështetëse e kujtimeve të Jackie. Diçka që Marge e mohoi me vendosmëri. “Unë e mbrojta atë për atë libër, doja që libri i saj të ishte i suksesshëm. Unë kisha librin tim me Simon & Schuster [that] bëri jashtëzakonisht mirë dhe dua vetëm gjëra të mira për të,” pohoi ajo.

Marge vazhdoi, “Unë dua gjëra të mira për të gjithë. Edhe nëse nuk i dua, dua gjëra të mira për njerëzit, e dini se çfarë po them? Unë i mbështes gratë pa kushte.”

Për sa i përket faktit nëse mosmarrëveshja e tyre ishte apo jo rezultat i marrjes së meritave të Marge për marrëveshjen e Jackie-t për të shkruar librin e saj, ajo e trajtoi atë kokë më kokë. Tha Margaret, “Askush nuk arrin askund vetë. Ky është një ekip. Unë kam një ekip të bukur pas meje. Nuk mund të isha unë pa të gjithë pas meje.”

Ajo më pas përfundoi, “Mendoj se u ofendua shumë kur thashë, ‘Unë të mbrojta ty’ dhe kjo nuk do të thoshte asgjë pas saj. Dhe mendoj se ajo u ofendua shumë që e thashë këtë.”

Sa për Jackie-n, ajo tha: “Kishte një besim që u thye dhe nuk e di që riparohet kaq lehtë.” “Shoku i” RHONJ-it më pas shtoi: “Nuk jam i trishtuar. Mendoj se miqësisë i erdhi fundi dhe mendoj se të gjithë do ta shohin dhe do ta kuptojnë pse nuk jam i trishtuar.”

Sezoni 14 i Real Housewives of New Jersey pritet të transmetohet në Bravo në fillim të vitit 2024.