Zbulohet deklarata e Ariana Madix, detajet e lidhjes së Tom Sandoval

Klea

Zbulohet deklarata e Ariana Madix, detajet e lidhjes së Tom Sandoval

Ariana Madix Deklarata për Skandovalin është bërë publike. Ajo detajoi gjithçka që u rrëzua sapo zbuloi Tom Sandoval's lidhje me Rachel Leviss.

Pikërisht kur menduam se kishim dëgjuar gjithçka që duhej të dinim për Scandoval, këtu vijnë ligjshmëritë. Me Rachel që ka paditur ish-kostarët e saj të Vanderpump Rules për porno hakmarrëse të supozuar, ka të ngjarë që më shumë informacione të vijnë.

Por, tani për tani kemi deklaratën e Arianës. Padia sillet rreth regjistrimit të supozuar jokonsensual në ekran që Tom i bëri Rachel. Rachel pretendon se Ariana potencialisht ua dërgoi këtë video anëtarëve të ekuipazhit në VPR. Si e tillë, Ariana duhej të jepte anën e saj të historisë.

Ariana lëviz për t'u hequr nga padia e Rashelit

Më 30 Prill, RadarOnline ndau deklaratën e Arianës. Deklarata e saj bëri thirrje që emri i saj të hiqej nga padia. Ajo pretendoi se nuk ia dërgoi videon askujt përveç Rashelit. Ariana detajoi momentin kur gjeti videon. Ajo përshkroi se si telefoni iu dorëzua asaj pasi i ra nga xhepi i Tomit.

Sa i përket arsyes pse Ariana filloi të gjurmonte në telefon, ajo pranoi se “Ishte për arsye që ende nuk i di”. Ajo shtoi: “Quajeni intuitën e një gruaje”. Ajo shpjegoi se vuri re natyrën e çuditshme të bisedave me tekst të Tomit me Rachel. “Bisedat me tekst … dukeshin të paplota sepse pjesë të tyre ishin fshirë”, vazhdoi deklarata.

Dyshimi i Arianës e shtyu atë të hapte aplikacionin e fotove, ku gjeti videon. Ajo raportoi se kishte marrë dy regjistrime të videos në telefonin e saj. Megjithatë, ajo ripohoi se i ka dërguar vetëm një video Rashelit. Për më tepër, kur ajo pa regjistrimet personalisht, ajo e bëri këtë vetëm në zona të izoluara – një stallë banjo dhe një rrugicë me Tomin.

Ariana i dërgoi edhe një sms një miku të saj, ku mesa duket konfirmonte aktivitetin e saj me regjistrimin në ekran. Kështu, sipas raportimit të Arianës, askush nuk e ka parë videon përveç saj, Tomit dhe Rashelit.

Vanderpump Rules vazhdon të martën në 8/7c në Bravo.