Kody Brown - Garrison Brown

Klea

Zbulohen sekretet e errëta familjare të “Sister Wives” Kody Brown pas vdekjes tragjike të Garrison Brown

Zbulohen sekretet e errëta familjare të “Sister Wives” Kody Brown pas vdekjes tragjike të Garrison Brown

Në vazhdën e lajmit të rëndë të Garrison Brown’s duke kaluar, All About The Tea thellohet në dinamikën komplekse dhe të trazuar familjare të yjeve të Gratë Motra.

Garrison Brown

Historia Familjare

Shikuesit e TLC u njohën me familjen Brown në vitin 2010, kur Kodinjë poligamist i njohur, ishte martuar ligjërisht me të Meri Brown53 vjeç dhe i martuar shpirtërisht me Janelle dhe Christine Brown51. Më vonë u divorcua Meri të martohej ligjërisht me gruan e tij të re, Robin.

Gwendlyn Brown

Kronika e sezonit debutues të shfaqjes të Robinit asimilimi në një familje të gjerë, pas 16 vitesh të tre grave të tjera që jetojnë së bashku dhe rritin fëmijët e tyre.

Në shtator 2023, Kristina reflektuar mbi lidhjet e thyera familjare gjatë një episodi, duke thënë: “Ka kaq shumë gjëra që janë thyer tani. Ne thjesht nuk jemi më një familje.”

Christine Brown

Robin solli tre fëmijë nga një martesë e mëparshme në familje kur ajo u bashkua, pasi u takua Kodi në kishë në vitin 2009. Këta fëmijë përfshijnë djalin Dejton23 dhe vajzat Aurora21, dhe Breana19, të cilët Kodi ka miratuar.

Që atëherë, ata kanë mirëpritur dy fëmijë të tjerë së bashku, djalin Solomon, 12 vjeç dhe vajzën Ariella, 8 vjeç.

Familja shpërbëhet

Kristina ishte e para që u largua, duke njoftuar ndarjen nga Kodi në nëntor 2021, pas një martese 25-vjeçare dhe gjashtë fëmijëve së bashku. Fëmijët e tyre të përbashkët përfshijnë vajza Aspyn28, Mykelti27, Gwendlyn22, Ysabel20, Vërtet13 dhe djali Paedon25.

Christine Brown

Pak më shumë se një vit më vonë, Janelle mori edhe vendimin e largimit, duke konfirmuar ndarjen e tyre në dhjetor 2022. Krahas Garnizoni dhe Gabriel, Kody dhe Janelle ndaj fëmijëve Logan, 29, Madison27, Hunter27, dhe Savana19.

Menjëherë pas kësaj, u konfirmua se e Kodit Martesa 32-vjeçare me gruan e parë, Meri, kishte përfunduar gjithashtu. Ata ndajnë një fëmijë, Leon Brown28, i cili preferon përemrat e tyre/them dhe është i larguar nga Kodi.

Leon Brown

Janelle shprehu ndjenja të forta ndaj Kodi kur ajo mori vendimin për të kaluar Ditën e Falënderimeve larg familjes për shkak të protokolleve të tij të karantinës në 2022.

Rregullat e Kody-t e ndajnë familjen

Kodi kishte zbatuar rregulla të rrepta për të zbutur përhapjen e COVID-19 brenda familjes. Megjithatë, Janelle e gjeti veten në një dilemë pasi u besonte djemve të tyre të rritur, Garrison dhe Gabrieliduhet të lejohen të ruajnë jetën e tyre shoqërore.

Kody Brown

Në fund, Janelle zgjodhi ta festonte festën veçmas nga Browns për të qenë me djemtë e saj. Para se të largohej nga një takim familjar, ajo nuk i përbuzi fjalët, duke treguar Kodi të ‘f**k off’ pasi ata nuk arritën një kompromis në lidhje me udhëzimet.

Kody Brown

Tensionet u përshkallëzuan gjatë një takimi familjar ku Kodi iu drejtua grave, duke shprehur qëllimin e tij për të ‘respektuar’ vendimet e tyre duke theksuar përgjegjësinë kolektive që ato mbanin për të ruajtur funksionalitetin e familjes.

Kody Brown

Duke pranuar autonominë e tyre, Kodi deklaroi se do të përmbahej nga monitorimi i veprimeve të tyre, por u kërkoi atyre të konsideronin implikimet më të gjera. Ai theksoi nevojën që fëmijët e tyre ta kuptojnë këtë perspektivë për të shmangur konfliktet e mëtejshme.

Robyn Brown

Duke kujtuar një bisedë me Garnizoni dhe Gabrielii cili shprehu shqetësime për dinamikën e familjes, Kodi nënvizoi rëndësinë e të kuptuarit të këndvështrimit të tij. Ai u kërkoi atyre të vlerësonin kontekstin më të gjerë brenda të cilit ai operonte.

Janelle Brown

Duke përfunduar kërkesën e tij, Kodi përsëriti rëndësinë e respektimit të këndvështrimit të tij. Megjithatë, ndërsa Janelle filloi të dilte nga takimi, ajo ia ktheu troç: ‘E di, dreq,’ përpara se të largohej dhe të largohej nga dhoma.

Marrëdhënia e tensionuar e Kody me djemtë e tij

Në vitin 2022, e Kodit marrëdhëniet me djemtë e tij, Garnizoni dhe Gabrieliu bë gjithnjë e më i tensionuar për shkak të rregulloreve të rrepta të patriarkut të familjes COVID-19.

Gabe Brown

Në një episod, Kodi ka rrëfyer për përkeqësimin e marrëdhënieve me djemtë e tij. “Nuk jemi mirë. Nuk flas, – zbuloi ai, duke pranuar ashpërsinë e situatës. “Është si një nga ato marrëdhënie ku ne duhet të bëjmë shumë punë.”

Kodi e shtjelloi këtë çështje gjatë një interviste me prezantuesen Sukanya Krishnan, duke shpjeguar se tensionet u përshkallëzuan pasi ai lëshoi ​​një ultimatum për Garnizoni dhe Gabe në lidhje me aktivitetet e tyre shoqërore gjatë qëndrimit ende në shtëpinë e tij. “Unë bëj rregulla, ju respektoni ato,” tha ai. “Unë e kuptoj që këta të dy kishin nevojë për jetën e tyre sociale. E kuptoj plotësisht. Por në këtë rast, COVID është ndryshe.”

Savanah Brown

Duke shprehur zhgënjimin, Kodi theksoi domosdoshmërinë e përshtatjes në dritën e ndikimit të pandemisë. “Ka ndryshuar gjithçka për të gjithë, dhe ata duan që të gjitha të jenë të njëjta,” u ankua ai. “Ata duhet të kuptojnë se duhet të shkojnë dhe të dalin me atë të dashurën, kjo është mirë, por ju duhet të largoheni nga shtëpia që unë të mund të jem në shtëpi.”

Robyn Brown

Duke reflektuar mbi një moment të transmetuar në sezonin e fundit, Kodi ndau një shkëmbim emocional mes tij dhe Gabeduke nënvizuar sfidat brenda marrëdhënies së tyre mes rrethanave në zhvillim.

Në skenë, Kodi përballur Gabeduke shpjeguar se nëse nuk pushonte së takuari me të dashurën e tij, Kodi nuk do të ishte në gjendje të vizitonte shtëpinë për të parë fëmijët e tij të tjerë me Janelën. Ky kujdes erdhi nga shqetësimet për përhapjen e mundshme të COVID-19 në familjet që ai ndan me gratë e tij Meri, Kristinadhe Robin.

Kody Brown

Duke folur me djalin e tij, Kodi theksoi, “Çështja e vërtetë këtu është, ju duhej të zgjidhnit midis meje që të vija apo të shihja të dashurën tuaj.” Gabe, duke vënë në pikëpyetje situatën me lot, pyeti: “Pse? Pse u mora për të marrë atë vendim?”

Duke shprehur zhgënjimin e tij, Gabe u ankua, “Familja ime është aq e përqendruar të ketë të drejtë sa kjo po më shkatërron familjen”.

Duke reflektuar mbi episodin, Kodi kuptoi se shpërfillja e tyre për protokollet e tij COVID-19 ishte një burim i rëndësishëm i konflikteve të tyre. “Ne kemi nevojë për terapi,” pranoi ai. “Më duhet të ulem me djemtë e mi dhe të marr diçka të drejtë. Unë kam arritur në atë pikë sa jam aq i zemëruar për atë që ndodhi sa nuk po komunikojmë. Dhe unë mendoj se ata janë gjithashtu.”

Christine Brown

Tensionet mbi protokollet e COVID-19 nuk përfshinin vetëm Kodi dhe djemtë e tij. Si Janelle ashtu edhe Christine kundërshtuan fuqishëm e Kodit zbatimi i udhëzimeve strikte, duke përkeqësuar tendosjen në marrëdhëniet e tyre.

Në një moment të sinqertë gjatë një episodi të vitit 2023, Kodi nuk i përziu fjalët kur iu referua fëmijëve të tij të larguar si ‘të çuditshëm’ pasi ata e bënë të qartë se nuk e ndjenin më nevojën për praninë e babait të tyre në jetën e tyre.

Kody fajëson Janelën

Duke reflektuar për marrëdhëniet e tensionuara me djemtë e tij, Kodi shprehu një ndjenjë zhgënjimi, duke sugjeruar se ndihej Janelle mund të ketë luajtur një rol në krijimin e një ndarjeje mes tyre. Ndërkohë, Janelle ofroi njohuri mbi dinamikën, duke pranuar se ndërsa Kodi mban një nivel lidhjeje me Garnizonipajtimi i vërtetë nuk ka ndodhur ende, siç u nda gjatë edicionit të dhjetorit 2023 të Gratë e motrave: Shikoni prapa e veçantë.

Gratë e motrave - Kody dhe Janelle Brown

Tensioni midis Kody dhe Janelle

Tensionet mes Janelle dhe Kodi arritën një pikë vlimi në një episod të vitit 2023, duke kulmuar me një debat shpërthyes mbi planet e tyre për Krishtlindje dhe marrëdhëniet e tyre të përkeqësuara.

Shkëmbimi i nxehtë pa akuza për ‘ndezje me gaz’ mes ish-çiftit teksa u përleshën për e Kodit largimi nga djemtë e tyre, Gabriel dhe Garrison, për shkak të kufizimeve të tij të rrepta për COVID.

Janelle Brown

Në mes të argumentit, Janelle u shpreh i zhgënjyer, duke thënë: “Ti po ma kthen gjithmonë”. Kodi qëlloi përsëri, duke pohuar, “Kjo është për shkak se ju takon, Janelle. Sepse ju nuk e mbështetët qëndrimin tim kur erdhi puna për të bërë në fakt gjërat e COVID.”

Futja e protokolleve strikte COVID-19 nga patriarku e përkeqësoi më tej dinamikën tashmë të tendosur të familjes. Janelle e gjeti veten të ndarë mes rregullave të burrit të saj dhe dëshirës së djemve të saj për të ruajtur jetën e tyre shoqërore, duke shpërfillur udhëzimet e babait të tyre.

Kody Brown

Në një moment zemërimi, Kodi vuri në pikëpyetje integritetin e partneritetit të tyre, duke shprehur dyshime nëse ata kishin funksionuar vërtet ndonjëherë si ekip. Ai e shkarkoi e Janelës sugjerimi se mungesa e tij në jetën e fëmijëve të tyre luajti një rol, duke e etiketuar atë si ‘dem*t’.

Kody braktis poligaminë

Kodi bëri kalimin nga poligamia në monogami, duke zgjedhur të mbetet vetëm me Robinpasi tre martesat e tjera të tij u prishën.

Në dhjetor 2023, Kodi shprehu mosinteresimin e tij për të shtuar një grua tjetër motër në familje pas ndarjeve të tij të njëpasnjëshme nga gratë Meri, Janelledhe Kristina brenda vetëm 14 muajve.

Gratë Motra

Gjatë një bisede me Robin, ai pranoi sinqerisht: “Nuk do të isha i interesuar të mirëprisja një grua tjetër motër në familje. Do të më duhej t’i thoja asaj gruaje se nuk do të të dua kurrë aq sa e dua – tani e di më mirë.”

Janelle gjithashtu ndau njohuri për e Kodit perspektivë evoluuese, duke zbuluar: “Ai tani po flet gjithnjë e më shumë për ‘Ndërsa ne ecim përpara drejt monogamisë’. Pra, mendoj se ja ku ai po shkon.”