Zbulohen rregullat e Vanderpump Pagat e Cast

Klea

Zbulohen rregullat e Vanderpump Pagat e Cast

Sa bëni Rregullat e Vanderpompës A bëjnë anëtarët e kastit tani që janë në sezonin 11? Disa raporte të fundit ndanë evolucionin e pagës së kastit që nga transmetimi i sezonit të parë të shfaqjes në 2013.

Ajo që filloi si një spinoff i The Real Housewives of Beverly Hills nuk ka pothuajse asnjë lidhje me rrënjët e saj origjinale, përveç pranisë së Lisa Vanderpump. Por edhe Lisa është mjaft e ndarë nga fillimet e saj si shtëpiake duke pasur parasysh të gjitha sipërmarrjet e tjera që ajo ka ndërmarrë që atëherë.

Yjet që kanë ngelur me Lisa-n nga sezonet 1 deri në 11 përfshijnë Scheana Shay, Tom Sandoval dhe Katie Maloney, me Tom Schwartz dhe Ariana Madix të vlerësuar si një anëtar i ri i kastit dhe një mysafir, respektivisht. Për më tepër, Jax Taylor do të shfaqet si i ftuar në sezonin 11.

A e kishte Rachel më keq se kasti i VPR?

Një artikull i kohëve të fundit nga The New York Times zbuloi se kasti i OG-së secili fitoi 10,000 dollarë për sezonin e parë të VPR. Me 10 episode përgjatë sezonit të parë, kjo do të thotë 1000 dollarë për episod për çdo anëtar të kastit. Sezoni i parë është shumë larg sezonit të 11-të, ku kasti thuhet se fiton 35,000 dollarë për episod.

Nëse sezoni 11 përmban më shumë se 20 episode, kasti do të kërkonte një pagesë prej mbi 700,000 dollarë. Kjo është duke përjashtuar të ardhurat e marra nga projekte të tjera personale, nxitime anësore dhe shitjet e mallrave. NYT pretendoi se këto nxitime anësore mund të sjellin deri në 250,000 dollarë për disa anëtarë të kastit të VPR.

Për më tepër, producenti Alex Baskin i tha Times se Rachel Leviss po fitonte 19,000 dollarë për episod për serialin me 18 episode të Sezonit 10. Kjo erdhi si përgjigje ndaj pretendimeve të saj se ajo nuk përfitoi nga Sandoval në mënyrën se si bashkëpunëtorët e saj fituan. . Kuptohet, Rachel kishte ende një pikë të mirë duke pasur parasysh mundësitë që iu dhanë Tom dhe Ariana pas sezonit 10.

Vanderpump Rules Sezoni 11 vazhdon të martën në 8/7c në Bravo.