Zbulohen etiketat e sezonit 4 të amvisave të vërteta të Solt Lake City

Klea

Zbulohen etiketat e sezonit 4 të amvisave të vërteta të Solt Lake City

Me një episod tashmë të publikuar dhe një tjetër të planifikuar për sonte, Amvisat e vërteta të Salt Lake City Etiketat e sezonit 4 janë zbuluar. Episodi 1 pa Lisa Barlow duke u ankuar për pak kohë që kalon me familjen dhe e gjithë banda duke e rritur Jen Shah majtas dhe djathtas.

Fansat panë Heather Gay duke lopatë borë jashtë shtëpisë së saj të re, duke i ofruar Meredith Marks gjithashtu një lopatë sapo ajo tërhiqej. Ndërkohë, vajza e re në bllok, Monica Garcia u takua për drekë me Angie Katsanevas të promovuar së fundmi.

Whitney Rose kishte ndoshta më pak lojë në premierën e sezonit, por kishte ende një moment për të shkëlqyer kur bërtiste në Meredith. Gjasat janë që ky do të jetë një sezon për librat. Dhe etiketat e reja tregojnë shumë premtime.

Zonjat RHOSLC po shërbejnë më shumë se kurrë

Lisa e nisi titullin e hapjes me: “Unë jam në një mision për t’i shërbyer Lizës dhe e dua këtë për veten time.” Pas Lizës erdhi Heather, e cila festoi zgjerimin e biznesit të saj dhe u kthye me duartrokitje ndaj atyre që urrejnë duke thënë: “Unë zotëroj një perandori bukurie, kështu që nuk kam nevojë për fjalët tuaja”.

Më pas, Monika ngacmoi: “Unë i mbaj miqtë e mi afër, por sekretet e mia më afër.” Etiketa e saj i referohet sekreteve të supozuara që Jen i tha asaj kur punonte për Housewife tani të burgosur. Më pas Meredith shpalli: “Në një qytet plot me gënjeshtra të pista, të gjithë mund të përdorin një banjë”. Kjo i referohej mishit të saj me Whitney mbi zakonet e tyre të banjës.

Duke iu bashkuar Monikës si punonjëse me kohë të plotë të RHOSLC, Angie tha: “Unë mund të jem greke, por mos prisni një degë ulliri nga unë.” Dhe Whitney përfundoi etiketat me: “Të kesh besim në veten time është feja e vetme që kam nevojë”. Tifozët e panë Whitney-n të luftonte me Kishën e Jezu Krishtit të Shenjtorëve të Ditëve të Mëvonshme sezonin e kaluar, duke u hequr përfundimisht nga organizata.

Real Housewives of Solt Lake City Sezoni 4 vazhdon të martën në mbrëmje në 9/8c në Bravo.