Zbulohen detajet e divorcit të të rejave të RHOSLC, Monica Garcia

Klea

Zbulohen detajet e divorcit të të rejave të RHOSLC, Monica Garcia

Gruaja nuk ka qenë as në Bravo për më shumë se disa episode dhe ajo tashmë ka një hark të mundshëm divorci. Kjo është ose sjellje ikonash ose sjellje e çmendur. Monica Garcia bëri mjaft spërkatje si një Amvise të vërteta të Solt Lake City e sapoardhur, veçanërisht në lidhjet e saj me Jen Shah.

Monica me siguri bëri përshtypje në episodin më të fundit kur zbuloi se kishte pasur një lidhje prej 18 muajsh me kunatin e saj. Heather Gay me siguri nuk mund ta besonte atë, dhe shumica e anëtarëve të audiencës ndoshta nuk mund ta besonin.

Dhe ndoshta kjo e kaluar (ndër disa gjëra të tjera) ka çuar në divorcin e vazhdueshëm të Monikës. Tani, dokumentet gjyqësore kanë zbuluar më shumë detaje të procesit në vazhdim.

Monika u përpoq të divorcohej një herë më parë

US Sun raportoi detajet e divorcit më 15 shtator. Monica tha: “Rreth katër vjet në martesën time, e gjeta veten në atë që dikush mund ta quajë një ngatërresë. Kjo rezultoi në një divorc dhe më pas një martesë, sepse ne u divorcuam dhe u martuam përsëri. Dhe tani do të divorcohemi sërish.” Tingëllon si rrëmuja e pritur nga një amvise e vërtetë.

Çifti fillimisht bëri kërkesë për divorc në vitin 2013, por u pajtuan pak më vonë. Kohët e fundit, Monica paraqiti përsëri në 12 qershor 2023. Dokumenti i fundit u depozitua në gusht, duke sugjeruar se çifti po ecën përpara kësaj here. Shtëpia është në pronësi të Majkut, e vlerësuar në 425,000 dollarë. Vendbanimi aktual i Monikës nuk dihet.

Ndër dosjet ishte një urdhër për marrëdhëniet e brendshme. Me një dosje të tillë, asnjëra palë nuk mund të “ngacmojë, frikësojë ose prishë qetësinë e palës tjetër”. Regjistrimi siguron gjithashtu që asnjëri nuk mund të “përdor emrin, ngjashmërinë, imazhin ose identifikimin e palës tjetër për të marrë kredi, për të hapur një llogari për shërbim ose për të marrë një shërbim”.

The Real Housewives of Solt Lake City vazhdon të martën në 9/8c në Bravo.