Tori Roloff

Klea

Zach dhe Tori Roloff Lënë “Little People Big World” për shkak të përçarjes me Caryn Chandler

Zach dhe Tori Roloff Lënë “Little People Big World” mes përçarjes me Caryn Chandler

Zach dhe Tori Roloff po i thonë lamtumirë Njerëz të vegjël, Bota e Madhe.

Njerëz të vegjël Bota e madhe yjet Zach dhe Tori Roloff njoftuan largimin e tyre nga seriali mes përçarjes së tyre me Caryn Chandler. Çifti, jeta e të cilit është ndjekur nga afër nga fansat prej vitesh, tronditi shikuesit me vendimin për t’u larguar nga spektakli, duke lënë shumë të habitur për rrethanat pas daljes së tyre të papritur.

Zach Roloff

Zachi cili është shfaqur në serialin TLC për gati dy dekada dhe gruaja e tij kanë njoftuar se nuk do të kthehen pas mbylljes së sezonit të 25-të të serialit.

“Ne kemi mbaruar. Ajo pjesë e jetës sonë, ai kapitull është mbyllur. Tori deklaroi në një episod të ri të podcast-it të çiftit, “Raising Heights”.

Zach shtoi – “Unë mendoj se kapitulli është mbyllur, pavarësisht nëse na kërkohet mbrapa apo jo.”

Caryn Chandler

Djali 33-vjeçar i Mat dhe Amy Roloff shpjegoi — “Ky cikël i fundit ishte i përafërt mes familjes, marrëveshjes së fermës dhe ne kemi mbaruar me këtë. Ne kemi ecur përpara.”

TLC filloi të dokumentojë jetën e përditshme të Matt, Amy, Zach dhe tre vëllezërit e motrat e tij, në vitin 2006. Reality show u fokusua në Matt, Amy dhe e Zach përvojat teksa lundronin në një “botë të madhe” me xhuxhizëm.

“Të jesh në televizion është ajo që di… dhe të gjitha përvojat që vijnë me këtë.” Zach tha.

Tori Roloff

Zach shpjegoi se nuk donin t’i bënin presion tre fëmijëve të tyre për të jetuar jetën e tyre para kamerave, pasi puna kishte qenë tashmë e vështirë. Tori shtoi se fëmija më i madh i çiftit, Jackson, kishte shprehur dëshirën për të mos marrë pjesë herë pas here.

Zach dhe Tori sqaruan se vendimi i tyre nuk qëndronte tek fëmijët e tyre.

Matt Roloff

Tori i tha burrit të saj: “Ndjehem sikur ishte koha që ne të vazhdojmë, sepse unë nuk doja, personalisht, të urreja familjen tuaj.”

Zach Roloff

Zach në dukje iu referua konfliktit familjar kur tha – “Unë kam folur të njëjtën melodi për një kohë të gjatë dhe ne kemi nevojë për një të rritur në dhomë në skenarë të shumtë gjatë gjithë këtij udhëtimi që nuk erdhi kurrë.”

Zach dhe Tori foli edhe për përvojat pozitive që kanë pasur në emision si dhe për njerëzit që kanë mundur të takojnë gjatë rrugës. Dyshja pranoi gjithashtu se fama televizive e realitetit kishte lejuar disa privilegje dhe përvoja argëtuese udhëtimi.

Amy Roloff

Tori filluan të lënë të kuptohet se koha e tyre në shfaqje po i vinte fundi, në vitin 2022.

“Mendoj se koha jonë po i afrohet përfundimisht, por ne po përpiqemi ta shijojmë sa është këtu!” mamaja e tre fëmijëve komentoi gjatë një sesioni pyetjesh dhe përgjigjesh në Instagram.

Zach Roloff

Tori vuri në dukje në atë kohë se vendimi i tyre për t’u larguar do të ishte për shkak të “të gjitha keqkuptimeve që njerëzit kanë për ne dhe familjen tonë, sepse ata mund të shohin vetëm atë që TLC u tregon atyre.”

Zach i tha ET në atë kohë — “Ne e marrim atë ditë pas dite ose javë pas jave ose muaj pas muaji, kështu që ne e bëjmë atë një hap në një kohë… Çdo vit, ne rivlerësojmë se ku jemi dhe nëse kemi më shumë pozitive gjëra për të ndarë.”

Ai shtoi: “Pak në kohën kur themi, ‘Ah, njeri, ne nuk mund ta bëjmë më këtë. Është shumë e turpshme, është shumë e vështirë’, më pas dikush vjen tek ne në publik dhe thotë se sa të prekur janë dhe sesi familja e tyre po i kalon disa gjëra.”

Caryn Chandler

Njerëz të vegjël, Bota e Madhe do të shfaqet premierë më 20 shkurt, në orën 21:00 ET, në TLC.