Yolanda Hadid ngacmon rikthimin televiziv me modelin e ardhshëm të Holandës

Klea

Yolanda Hadid ngacmon rikthimin televiziv me modelin e ardhshëm të Holandës

Edhe pse ditët e saj në Real Housewives of Beverly Hills kanë mbaruar prej kohësh, Yolanda Hadid nuk është kurrë shumë larg botës së realitetit televiziv. Ajo sapo njoftoi rikthimin e saj Top Modeli i ardhshëm i Hollandës për Ciklin 14, dhe ajo po kërkon Amsterdam për fytyra të reja për të konkurruar. Ajo mund të jetë duke kërkuar për ju!

Top Modeli i ardhshëm i Yolandës

Siç është raportuar nga The Daily Dish e Bravo, Yolanda ngacmoi rikthimin e saj në panelin e gjyqtarit të Top Model në Stories e saj në Instagram. Ajo ndau disa video nga udhëtimet e saj në Amsterdam, së bashku me një thirrje për modelet aspirante që të dalin dhe të bëjnë audicione.

“Sezoni i ri i Hollands Next Top Model me të vetmen [Yolanda Hadid]. Kastimet kanë filluar…”, ka shkruar Yolanda në Instagram.

Me sa duket, procesi i casting-ut për Holland's Next Top Model përfshin vetëm takimin me Yolandën në mes të Amerstand. Në një postim të veçantë, ajo u tha fansave që ta takonin në Kalverstraat, që është një zonë tregtare në qytet.

“Unë jam duke kërkuar për ju,” njoftoi Yolanda në një postim të veçantë. “Nëse keni atë që duhet për t'u bërë modele e mirë e Hollands Next. Sot do të jem në Kalverstraat…”

Shpresojmë që ajo të ketë marrë një pjesëmarrje të mirë të modeleve aspirante gjatë thirrjes së saj të improvizuar të kastit. Cikli 14 do të shënojë herën e dytë të Yolandës që shfaqet në shfaqje. Ajo fillimisht iu bashkua panelit të gjyqtarit për Ciklin 13 në 2022.

Për arsye të dukshme, Yolanda është personi i përsosur për të gjykuar këtë shfaqje. Ajo është një ikonë e modës më vete, por gjithashtu rriti një familje të tërë modelesh. Më parë, ajo drejtoi filmin jetëshkurtër (por ikonik) Making a Model me Yolanda Hadid. Në atë shfaqje, ajo në thelb u përpoq të krijonte Gigi-n dhe Bella Hadid-in e ardhshëm duke i lënë modele të reja të jetojnë në një shtëpi me nënat e tyre për dy muaj.

Për fat të mirë, ata që konkurrojnë në Holland's Next Top Model nuk do të duhet të sjellin mamajarët e tyre. Në vend të kësaj, ata thjesht duhet të sjellin kartat e tyre të fytyrës dhe përpjekjen për të mposhtur konkurrencën. Jemi të lumtur të shohim Yolandën përsëri në TV.