Angela Deem

Klea

Ylli i të fejuarit 90-ditor, Angela Deem, I INVIZUAR Michael Ilesanmi, festoi katër korrikun!

Ylli i të fejuarit 90-ditor, Angela Deem, I INVIZUAR Michael Ilesanmi, festoi katër korrikun!

I fejuari 90 ditor yll Angela Deem sulmoi burrin e saj të larguar, Michael Ilesanmipër festimin e 4 korrikut në Amerikë, duke vënë në pikëpyetje patriotizmin e tij ndërsa ishte në vizë.

Angela Deem

Në një video me majë TikTok të postuar në festë, 57-vjeçarja vendase nga Gjeorgjia iu drejtua ndjekësve të saj:

“Përshëndetje mbretëresha dhe mbretër, thjesht dua të bëj një pyetje. Si mundet një nigerian dhe një grup prej tyre të festojnë 4 korrikun e vendit tim me vizën time?”

Angela Deem

Videoja, me sa duket e filmuar nga një aeroport, ishte një përgjigje ndaj Michael35 vjeç, duke ndarë momente të ditës së tij të parë të Pavarësisë së SHBA në Instagram Stories, duke përfshirë një mbledhje në Barbecue dhe postime festive nga fansat.

Shtypni luaj më poshtë për të parë.

Michael kohët e fundit ishte transferuar në Gjeorgji në dhjetor 2023 për të qenë me të Anxhela pas një periudhe të gjatë marrëdhëniesh në distancë për shkak të çështjeve të vizave. Udhëtimi i tyre po shpaloset aktualisht në “90 Ditë të fejuarit: Për fat të mirë ndonjëherë?” sezoni 8.

Angela Deem

Me mbërritjen e tyre në SHBA, Anxhela nxitur Michael për të përqafuar atdheun e tij të ri, duke thënë: “Ne jemi në SHBA.

I fejuari 90-ditor: Për fat të mirë?

Duke reflektuar në udhëtimin e tyre të trazuar së bashku që nga takimi në “90 Day Fancé: Before the 90 Days” në 2018, Michael shprehu mirënjohjen për e Anxheles durim gjatë procesit të vizave. “Kemi kaluar shumë, e dini. Dhe unë e vlerësoj gruan time, e dini, për durimin e saj të fortë, “tha ai në një rrëfim.

Angela Deem dhe Michael Ilesanmi

Megjithatë, marrëdhënia e tyre ka qenë e mbushur me sfida, me Anxhela duke shprehur shqetësimin se e Michael synimet mund të kenë qenë vetëm për sigurimin e një vize. “Mendoj se kemi nevojë për një pushim tani. E dini, unë nuk u martova për një kohë të gjatë për një arsye – dhe kjo është arsyeja pse”, zbuloi ajo gjatë një episodi.

Angela Deem dhe Michael Ilesanmi

Michaelnga ana e saj, u mbrojt kundër akuzave për t’u martuar vetëm për vizë, duke thënë: “Gjithçka që ajo mendon është se unë jam pas vizës – jo.”

Angela Deem

Tensionet e tyre martesore u theksuan më tej kur Michael u zhduk për pak kohë dy muaj pasi mbërriti në SHBA, duke nxitur spekulime për statusin e marrëdhënies së tyre. Ai më vonë u kthye në rrjetet sociale pa unazën e tij të martesës, duke sugjeruar një përçarje me të Anxhela. Postimi i tij i mëpasshëm, me titull “Pse je ende beqar?” i shtoi karburant spekulimeve të vazhdueshme për të ardhmen e çiftit.