West Wilson

Klea

Ylli i 'Summer House' West Wilson shpreh keqardhjen për ndarjen me Ciara Miller

Ylli i 'Summer House' West Wilson shpreh keqardhjen për ndarjen me Ciara Miller

Statusi i West Wilson dhe Ciara Miller's marrëdhënia mbetet e pasigurt pas zbulimeve të fundit nga Perëndimi vetë, duke vënë në dyshim çdo pajtim të mundshëm.

West Wilson

Në një intervistë të sinqertë me New York Times më 12 qershor, West shprehu keqardhje për mënyrën se si e trajtoi ndarjen e tyre, por mbeti i palëkundur në vendimin e tij. “Në fund mendoj se e trajtova në mënyrë të tmerrshme ribashkimin dhe isha nervoz dhe thashë gjërat e gabuara,” pranoi West, duke reflektuar mbi shkëmbimet e tyre të tensionuara gjatë S.Ummer House Ribashkimi i sezonit 8.

“Por unë ende qëndroj në vendimin që kam marrë. Mendoj se marrëdhënia jonë eci. Shpresoj që ky vendim të mos më ndjekë përgjithmonë, edhe pse ende mendoj se është i duhuri.”

Ciara Miller

Perëndimi dhe e Ciarës romanca filloi në vitin 2023 gjatë kohës së tyre Vera Shtëpia Sezoni 8, ku ata krijuan shpejt një lidhje të fortë.

Pavarësisht se kanë vazhduar lidhjen e tyre jashtë kamerave me vizitat në Misuri dhe pjesëmarrjen në ngjarje së bashku, Perëndimi përfundimisht përfundoi gjërat duke përmendur “arsye të lidhura me shfaqjen” ndërsa sezoni i prangave po mbyllej.

West Wilson

Së fundmi, në një episod të Skedarët Viall, Perëndimi thelloi në kapjet e tij apërkushtimin, duke përmendur frikën nga kompromisi dhe ngurrimin për të lundruar në kompleksitetin e marrëdhënieve afatgjata.

“Mendoj se kompromisi më frikëson pak. Të operoj vetëm me interesat e mia ndihet i sigurt. Perëndimi pranoi, duke reflektuar mbi përvojat e tij të jetës në krahasim me ato të prindërve të tij.

West Wilson

Vera Shtëpia ribashkim, Perëndimi foli për kompleksitetet që çuan në vendimin e tij për t'i dhënë fund gjërave Ciaraduke shprehur shqetësimet se si është perceptuar marrëdhënia e tyre Bravo's baza e fansave.

“Nuk doja të dukesha si një djalë i çuditshëm që erdhi në shfaqje dhe është i drejtë e Ciarës kukull gjatë gjithë kohës,” Perëndimi pranoi, duke adresuar rezervat e tij për dinamikën e tyre në sytë e publikut. Ai shtjelloi më tej arrestimet e tij në një intervistë për Kohëtduke pranuar keqardhjen e tij që ia atribuoi ndarjen faktorëve të jashtëm në vend që të fokusohej në vetë marrëdhënien.

West Wilson

“Unë nuk mendoj se ishte e drejtë të vendosej fundi i marrëdhënies në këto gjëra.” Perëndimi pasqyrohet. “Mendoj se do të kisha lexuar më të sinqertë nëse do të isha sikur, marrëdhënia shkoi në rrjedhën e saj, nuk mendoj se duhej të ishim bashkë, kjo është ajo. Mendoj se përpjekja për të devijuar marrëdhënien aktuale dhe për t'i emërtuar të gjitha këto gjëra të jashtme me të vërtetë më bëri të tingëllova si një idiot.”

Wilson i ofroi një falje të sinqertë Miller, duke shprehur keqardhje për mënyrën se si rrodhën ngjarjet. “Ndjenjat e mia ishin të vërteta,” pohoi ai. “Unë mendoj se thjesht u shpreha ndoshta shumë vonë pasi ishte tepër vonë për t'i kuptuar gjërat. Por në përgjithësi, më vjen keq që të lëndova. Natyrisht, është ende e dhimbshme. Është e dhimbshme edhe për mua… Është faji im.”

Ciara Miller

Mikpritës Andy Cohen pastaj u kthye në Ciaraduke pyetur nëse ajo do të kishte idenë e pajtimit me të Perëndimi. e Ciarës përgjigja nënvizoi një optimizëm të kujdesshëm të zbutur nga realizmi.

“Do të duhej të ishte një botë ndryshimi apo diçka tjetër,” pranoi ajo.

Ciara Miller

“Dhe thjesht nuk e di se çfarë janë të aftë njerëzit. Domethënë nuk po e mbaj frymën për askënd. Nuk mund të ulem këtu dhe të them se nuk më pëlqen akoma.”

Statusi i Shtëpi verore Sezoni i 9-të mbetet i pasigurt, pasi nuk ka ende një konfirmim nëse xhirimet do të fillojnë ose nëse do të rikthehet shfaqja.