Carl Radke

Klea

Ylli i 'Summer House' Lindsay Hubbard reflekton për shmangien e një 'plumbi masiv' me ish-të fejuarin Carl Radke

Ylli i 'Summer House' Lindsay Hubbard reflekton për shmangien e një 'plumbi masiv' me ish-të fejuarin Carl Radke

Lindsay Hubbard beson se ajo shmangi ngushtë një të ardhme të vështirë kur ish i fejuari i saj, Carl Radke, i dhanë fund fejesës gushtin e kaluar, vetëm dy muaj e gjysmë para dasmës së tyre.

Lindsay Hubbard

“Ndjehem vërtet mirënjohës që universi, ose Zoti, ose çfarëdo qenie më e lartë në të cilën besoni, hyri dhe më shpëtoi nga një jetë vërtet e gjatë, e vështirë dhe e vështirë përpara.” Lindsay37, i ndarë në a Glamour Profili i publikuar të enjten.

Duke reflektuar për ndarjen, Lindsay shprehu mirënjohjen për mësimet e nxjerra nga përvoja traumatike. “Kam mësuar shumë për atë që nuk do të bëj në të ardhmen time, veçanërisht në jetën time romantike,” shpjegoi ajo.

Karl Radke

Karl39 vjeç, i dhanë fund lidhjes së tyre në apartamentin e tyre të përbashkët në Nju Jork gjatë xhirimeve Shtëpi verore Përfundimi i sezonit 8. Skena emocionale u transmetua Bravo Të enjten mbrëma, por Hubbard e shikoi paraprakisht.

“Vazhdova t'i kujtoja vetes kur do të shikoja çdo episod se ishte e kaluara,” tha ajo Glamour. Për të menaxhuar ankthin e saj, Lindsay zgjodhi të shikonte disa episode në të njëjtën kohë, duke i ndarë ato jashtë në vend se t'i shikonte çdo javë me audiencën.

Karl Radke

Hubbard pohoi se ajo ishte verbuar nga ndarja dhe nuk vuri re asnjë flamur të kuq deri sa Radke i dha fund lidhjes. “Unë isha aq në të, dhe unë jam një luftëtar i tillë. Nuk do të largohem kurrë derisa të shoh veten në pasqyrë dhe të di se kam bërë gjithçka që është e mundur nga ana njerëzore për të bërë diçka të funksionojë, “tha ajo.

Pas ndarjes, e Lindsay bashkë-yll Gabi Preskod e ndihmoi të reflektonte mbi marrëdhënien. “Ndërsa vendosëm gjithçka në tavolinë, pashë flamujt e kuq që i kisha injoruar, nga dashuria, dhe ndoshta nga (dëshira për një) përrallë,” pranoi ajo.

Karl Radke

Çifti, i cili u fejua në gusht 2022, u përball me probleme të rëndësishme komunikimi. Gjatë gjithë sezonit, shikuesit panë Radkepastaj të papunë, duke hedhur idetë për karrierë në Hubbard, i cili u përgjigj me pyetje logjistike. Radke shpesh ndjeu se kishte nevojë për mbështetje në vend të marrjes në pyetje, duke çuar në tension.

Në një nga argumentet e tyre të fundit në ekran, Karl pyeti Lindsay për një përqafim, duke e udhëzuar që ta mbante më fort. Duke reflektuar për këtë moment, Hubbard tha se “lëkura e saj po zvarritej”.

Lindsay Hubbard

Lindsay pranoi se ajo mund të ketë bërë pa dashje Radke ndihet “memec” duke bërë pyetje që nuk mund t'i përgjigjej. Ajo trajtoi edhe tensionin e Karlit maturi, duke justifikuar shqetësimet e saj, por duke pranuar se “dorëzimi i saj ishte s-t”.

“Është e vështirë të kuptosh se si është të jesh me një të varur nëse nuk e ke përjetuar vetë,” shpjegoi ajo. “Në fund të ditës, Karl ishte dashuria e jetës sime. Ky ishte djali me të cilin do të martohem dhe do të kaloj pjesën tjetër të jetës sime. Ai ishte partneri im. Ai ishte burri im i ardhshëm. Pra, kur po vë në dyshim disa sjellje të tij, ajo erdhi nga vendi i duhur.”

Lindsay Hubbard

Pavarësisht dhimbjes së zemrës, Hubbard ka fituar njohuri të vlefshme dhe po ecën përpara me qartësi dhe mençuri të re.

Pasi u ndanë, Lindsay Hubbard zbuluar në “Bibla kurvePodcast që ajo ka rindezur një marrëdhënie me një burrë me të cilin u takua për herë të parë në dimrin e 2020.