Jesse Solomon

Klea

Ylli i ‘Summer House’ Jesse Solomon i pasigurt në sezonin 9 Rikthimi: ‘Nuk mund të them nëse jam pjesë e tij’

Ylli i ‘Summer House’ Jesse Solomon i pasigurt në sezonin 9 Rikthimi: ‘Nuk mund të them nëse jam pjesë e tij’

Në një paraqitje të fundit në podcast në “Sekretet tregtare,” a Shtëpi verore shtesa e re, Jesse Solomon, la të kuptohet për mundësinë e rikthimit të tij për sezonin e nëntë të shfaqjes, pas rinovimit të konfirmuar nga Bravo.

Jesse Solomon

Ndërsa diskutohet për popullaritetin dhe rinovimin e shfaqjes, Solomoni mbeti i paangazhuar për përfshirjen e tij në sezonin e ardhshëm.

“Nuk mund të them nëse jam pjesë e saj.” Isai31, ndau gjatë intervistës me mikpritësin Jason Tartick.

Jesse Solomon

Duke shprehur optimizëm për rikthimin në Hamptons, ai shtoi, “Unë kam shumë shpresë që do të jem në Hamptons. Unë do të jem në Hamptons pavarësisht nëse jam në shfaqje. Por unë shpresoj se do të jetë në shfaqje.”

Solomonii cili debutoi në sezonin 8 së bashku me shokun e sapoardhur West Wilson, reflektoi në aspektet financiare të sezonit të tij të parë pa bërë të ditur shifra të sakta. Megjithatë, ai theksoi qëllimin e tij për të negociuar një kontratë më të favorshme nëse vendos të kthehet.

Jesse Solomon

“The Bravo paratë nuk po ju ndryshojnë jetën vitin e parë, por ato rriten me kalimin e kohës. Isai shpjegohet. “Unë negocioj gjithçka.” Ai gjithashtu zbuloi se tani ka përfaqësim profesional për të trajtuar negociatat e ardhshme, duke u siguruar që interesat e tij të përfaqësohen mirë.

Sipas raporteve të industrisë, themeluar Shtëpi veroreAnëtarët e kastit fitojnë zakonisht nga 10,000 deri në 20,000 dollarë për episod.

Kasti i Summer House

e Solomonit Komentet vijnë mes pasigurisë në lidhje me kastin e plotë të sezonit të 9-të, edhe pse shifra si Karl Radke kanë shprehur interes për kthim.

Karlhistoria e të cilit me ish të fejuarën Lindsay Hubbard ishte një pikë qendrore në sezonin 8, kohët e fundit shprehu gatishmërinë e tij për t’u rikthyer.

Lindsay & Carl

“Do të doja ta bëja përsëri nëse do të kishte kuptim,” Radke tha Vendimtar në maj 2024. Hubbardnë një intervistë të veçantë me Rolling Stone, la të kuptohet gjithashtu për hapjen e saj për t’u rikthyer, duke pranuar evolucionin e shfaqjes që nga fillimi i tij.

Megjithatë, jo të gjithë veteranët do të kthehen. Daniele Oliveranjë pjesë e gjatë në shfaqje, njoftoi largimin e saj nga detyrat e aktorëve me kohë të plotë për sezonin e ardhshëm.

Daniele Olivera

Në një deklaratë në Instagram, Olivera përmendi nevojën për t’u fokusuar në sipërmarrjet e saj sipërmarrëse, megjithëse ajo la të kuptohet për një ngjarje të mundshme.

Si casting për Shtëpi verore Shpaloset sezoni 9, fansat presin njoftime zyrtare se kush do të zbukurojë vilën Hamptons për një verë tjetër drame dhe miqësie.