Sister Wives

Klea

Ylli i ‘Sister Wives’ Mykelti Brown dhe Tony Padron lëvizin në Karolinën e Veriut pas vdekjes së Garrison!

Ylli i ‘Sister Wives’ Mykelti Brown dhe Tony Padron lëvizin në Karolinën e Veriut pas vdekjes së Garrison!

Gratë Motra yll Mykelti Brown dhe vajza e Kody Brown dhe ish gruaja e tij Christine Woolleynjoftoi së fundmi një largim të rëndësishëm nga Jutah.

Ylli i Sister Wives Mykelti Padron

Mykelti Brown përkrah të shoqit Tony Padron dhe familja e tyre po shpërngulen në shtetin e madh të Karolinës së Veriut, pasi kanë jetuar në Juta për shumë vite.

Ylli i Sister Wives Mykelti Padron

Në një transmetim të drejtpërdrejtë ekskluziv në Patreon dhe YouTube, Mykelti ndau me entuziazëm lajmin duke thënë:

“Po shkojmë në Karolinën e Veriut!” Tony Padron u bashkua, duke shpjeguar më tej vendimin, “Ne do të largohemi nga Juta… Ne do të shkojmë në shtetin e madh të Karolinës së Veriut. Ne nuk i kemi thënë askujt në universin e internetit.”

Tony Padron

Toni shtjelluan praktikat e lëvizjes – duke vënë në dukje domosdoshmërinë për të shitur shtëpinë e tyre në Utah për shkak të shpenzimeve të përfshira në zhvendosjen në Karolinën e Veriut.

Ylli i Sister Wives Mykelti Padron

Zhvendosja shënon një kapitull të ri për Mykelti dhe familjen e saj, duke sinjalizuar një zhvendosje të konsiderueshme gjeografike nga babai i saj Kodi dhe gruaja e tij, Robintë cilët mbeten në Juta.

“I gjithë paketimi ka filluar kështu që do të jetë shumë,” Tony Padron shtuar.

Ylli i Sister Wives Mykelti Padron

Shumica e fëmijëve të familjes Brown banojnë në Utah ose Arizona, ku Kodi dhe Robin dhe fëmijët e tyre janë të bazuar. Megjithatë, Maddie Brown dhe burri i saj Kaleb Brushsë bashku me tre fëmijët e tyre, u zhvendosën në Karolinën e Veriut disa vite më parë dhe aktualisht zotërojnë një shtëpi atje.

Maddie Brown

Mykelti e bëri të qartë se vendimi i tyre për t’u transferuar në Karolinën e Veriut nuk është nxitur nga dëshira për të qenë pranë motrës së saj, Maddie.

“Por është një përfitim vërtet i mirë që fëmijët tanë do të kenë disa kushërinj rreth tyre.” Mykeltii cili ka tre fëmijë me Toni, i përmendur. “Pra, kjo është emocionuese.”

Mykelti Brown

Christine Brown, të Mykeltit nëna, nuk është e emocionuar Mykelti zhvendosja në Karolinën e Veriut.

“Le të mos e diskutojmë!” Toni tallur në përgjigje të një Patreon Pyetja e përdoruesit për e Kristinës ndjenjat në lidhje me lëvizjen.

“Mamaja ime është e lumtur për aventurën tonë,” Mykelti tha me kujdes. “Ajo i mbështet vendimet tona sepse ne po e bëjmë këtë për veten tonë si familje, por ajo është gjithashtu shumë e trishtuar që ne do ta lëmë atë.”

Mykelti Brown

Aktualisht, pesë nga Kristina dhe e Kodit gjashtë fëmijë banojnë në Juta, me Gwendlyn duke qenë përjashtimi i vetëm që jeton në Arizona.

“Ka shumë ndjenja atje,” Mykelti e përpunuar. “Pra, ne po përpiqemi të kalojmë sa më shumë kohë të jetë e mundur me familjen time – mamin dhe Davidi, dhe fëmijët nga kjo anë, si dhe vëllezërit e motrat e mia dhe familja e Tonit. Ne po bëjmë një përpjekje për të ndenjur dhe për të maksimizuar kohën tonë së bashku, sepse do të bëhet më sfiduese sapo të jemi më larg.”

“As nëna ime nuk po e trajton mirë atë,” Toni tingëlloi brenda.

Mykelti Brown

Derisa Mykelti nuk zbuloi Kodi dhe të Robinit ndjenjat për lëvizjen e tyre të afërt, ajo përmendi se zoti dhe zonja Brown nuk kanë ndërmend të zhvendosen në Karolinën e Veriut me ta.

Në një intervistë në podcast të nëntorit, Maddie shprehu mirënjohjen për të jetuar në shtetin Tar Heel, duke theksuar se si e mban atë dhe fëmijët e saj të larguar nga drama brenda Familjes Brown që shpaloset në Utah dhe Arizona.

“Natyrisht, familja ime po shpërbëhet në TV. Nuk është sekret”, Maddie thënë sinqerisht gjatë podcast-it. “Ju mund ta shihni atë … kështu që unë i them gjithmonë Calebit se jam mirënjohës sepse ndihem sikur Zoti na zhvendosi këtu.”

“Prindërit e mi, unë i dua ata, por ata janë të gjithë shumë të mendimit, kështu që ishte e lehtë të kapeshe në – mendoj se “minutia” mund të jetë fjala e duhur – ku thjesht po bëni gjëra që ata bënë sepse ata e bëre dhe kështu u rrite.” Maddie vazhdoi. “Kështu që ishte shumë mirë për mua që të futesha në timen. Unë do t’i rris fëmijët e mi ashtu siç dua unë. Ende ka shumë dhimbje (në familje), por fëmijët e mi nuk e panë atë.”

Mykelti Brown

Në intervistë, Maddie zbuloi se fëmijët e saj nuk e dinë Kodi mirë sepse ai nuk është angazhuar në mënyrë aktive me ta. Pavarësisht kësaj, ajo shprehu mirënjohje për nënën e saj Janelle dhe Kristina për të qëndruar e lidhur ngushtë me fëmijët e saj, pavarësisht se jetonte larg njëri-tjetrit.