Ylli i Sister Wives Leon Brown martohet fshehurazi me Audrey Kriss

Klea

Ylli i Sister Wives Leon Brown martohet fshehurazi me Audrey Kriss

Gratë Motra Fëmija i vetëm i yllit Meri Brown me ish-bashkëshortin Kody Brown është martuar. Por ata e bënë atë gati një vit më parë!

Sipas një certifikate martese që u shfaq së fundmi, Leon dhe partnerja e tyre Audrey Kriss u martuan më 29 tetor 2022. Kjo është pikërisht një javë pasi çifti mori pjesë në dasmën e gjysmëvëllait të Leon, Logan Brown me të fejuarën Michelle Petty, më 22 tetor 2022. Ishte Dita e lumtur e Logan dhe Michelle frymëzimi i tyre?

Çifti i lumtur aplikoi për një licencë martese më 19 tetor 2022 dhe u martuan me njëri-tjetrin tre ditë më vonë në Kolorado Springs, ku jetojnë. Në vend që të përdorej një zyrtar, dasma u “vetësolemnizuar” ligjërisht nga një marrëveshje midis çiftit. Disa anëtarë të familjes morën pjesë në festimet, duke përfshirë ish-et e Kody, Janelle Brown dhe Christine Brown, si dhe disa nga fëmijët e tyre. Shtetet e Bashkuara. Sun i ka të gjitha detajet.

Meri dhe Kody ishin të dy pa shfaqje

Çuditërisht, as Meri dhe as Kody nuk morën pjesë në dasmën e fëmijës së tyre të vetëm. Meri thuhet se ishte në Disneyland me një mik atë ditë, ndërsa Kody ndoshta ishte kthyer në Flagstaff me Robyn Brown, gruan e tij të vetme të mbetur.

Leon njoftoi në qershor 2022 se ata janë transgjinorë dhe përemrat e tyre janë “ata/ata”. Audrey kishte dalë si transgjinore një muaj më parë dhe zgjodhi të mos e ndryshonte emrin për momentin. Nuk është sekret që Kody nuk ka qenë mbështetës për tranzicionin e tyre. “Ai është shumë i larguar prej tyre,” tha një i brendshëm anonim.

Edhe pse Kody është distancuar, Meri ka treguar mbështetje muajt e fundit. Ajo postoi një selfie me Leon më 15 korrik, duke mbishkrimin: “Pjesa më e mirë e ditës së sotme. Kjo është e gjitha. @leointhemountains.”

Së fundmi, Leon ka postuar në rrjetet sociale, “duke u ndjerë homoseksual, trans, mirënjohës, në shtëpi. kujtim se njerëzit trans nuk mund të ligjërohen nga ekzistenca. ne do të vazhdojmë të lindim, të vazhdojmë të jetojmë, të vazhdojmë të lulëzojmë dhe të gjejmë gëzimin tonë … të qenit trans është një dhuratë, që unë e dua shumë.”

Meri u përgjigj me dashuri: “Dhe ti je dhurata ime, një që e dua shumë.”