Christine Brown

Klea

Ylli i ‘Sister Wives’ Christine Brown hedh hije – fshin Kody, Robyn dhe Meri nga EPIC 50th Birthday Bash!

Ylli i ‘Sister Wives’ Christine Brown hedh hije – fshin Kody, Robyn dhe Meri nga EPIC 50th Birthday Bash!

Episodi krejt i ri i së dielës i Gratë Motrane gjejme Christine Brown duke bërë plane madhështore për një festë të ditëlindjes së 50-të me tematikën e viteve 50 me vajzat e saj, me një paralajmërim domethënës – Kody, Robyndhe Meri Brown nuk do të jetë në listën e të ftuarve.

Christine Brown

Gjatë episodit, e Kristinës vajzat – Aspyn dhe Mykelti – së bashku me mbesën e saj, Avalon, mblidhuni rreth tavolinës së ngrënies për një seancë të rastësishme bisedash. Tema e diskutimit kthehet shpejt në e Kristinës ditëlindjen e afërt të 50-të, dhe një entuziaste Mykelti propozon idenë e një bash ditëlindjeje me temë të viteve 50 për të shënuar momentin historik. Kristina pajtohet me lehtësi, duke krijuar skenën për një festë nostalgjike të përshtatshme për rastin historik.

“Më pëlqen të jetoj kaq afër vajzave të mia, ne e bëjmë këtë gjatë gjithë kohës, rrimë gjatë gjithë kohës sa më shumë që të jetë e mundur.” Kristina tregon kamera.

Gratë Motra

Kristina dhe vajzat e saj janë të mbushura me emocione ndërsa parashikojnë të bëjnë gjithçka për bash-in e ardhshëm. Ata bisedojnë në mënyrë të animuar, duke grumbulluar një mori idesh retro për të bërë të gjallë temën e viteve ’50. Nga nxitja e të ftuarve që të dalin me kostume të cilësisë së mirë deri te ngritja e një shatërvani nostalgjik me sode dhe një lokali i mrekullueshëm akulloresh, ata synojnë të rikrijojnë epokën ikonike deri në detajet e fundit. Dhe çfarë është një festë e viteve 50 pa një çorap? Edhe kjo është në listë, duke premtuar një ngjarje të zhytur në nostalgji dhe plot aktivitete argëtuese me tematikë.

Christine Brown

Ndërsa ata gërmojnë në hartimin e listës së të ftuarve, është e qartë se Janelle Brown do të jetë një figurë e shquar në festë, duke reflektuar lidhjen e ngushtë që ajo dhe Kristina kanë ruajtur, veçanërisht në pas e Kristinës Dalja dramatike nga familja Brown dhe largimi i saj nga Flagstaff.

Kody Brown

Megjithatë, Kodi, Robindhe e Merit nuk janë të ftuar – një zgjedhje e qëllimshme e rrënjosur në dëshirën për të nxitur një mjedis të lumtur dhe të lidhur ngushtë për festën. Po kështu, fëmijët e tyre, me të cilët Kristina nuk ndan një lidhje të ngushtë, nuk do të marrë ftesa. e Kristinës synimi është që ta rrethojë veten me dashuri dhe pozitivitet ndërsa shënon këtë moment historik të rëndësishëm në jetën e saj dhe të shmangë mosmarrëveshjet e mundshme.

“Nuk do të ftoj Kodiose Robin ose Meri dhe fëmijët me të cilët kam ende kontakte dhe me të cilët ende bëj gjëra do të ftohen.”

Christine Brown

Christine Brown bën që të theksohet se lista e saj e të ftuarve do të rezervohet ekskluzivisht për ata që ndan marrëdhënie harmonike me objektivin që të garantojë një rast pa drama ku argëtimi mbretëron pa rrymat e tensionit. Ajo është e etur për të festuar ditëlindjen e saj historike e rrethuar nga pozitiviteti dhe gëzimi, duke u larguar nga çdo konflikt i mundshëm ose dinamikë e tensionuar gjatë ditës së saj të veçantë.

Shtypni luaj më poshtë për të parë.

Si Gratë Motra fansat e dinë, dihet se pasi deklaroi vendimin e saj për t’u ndarë Kodi dhe të zhvendosen në Jutah, Kristina deklaroi me vendosmëri synimet e saj për të ndërprerë lidhjet me Meri dhe Robin. Ky vendim erdhi si rezultat i marrëdhënies së tensionuar dhe të tensionuar që ata kishin kultivuar në harkun e disa viteve.

“I dhashë fund marrëdhënies. Unë e bëra. Unë e përfundova atë. Nuk ishte më e sigurt për mua dhe i dhashë fund.” Kristina tha të Meri BrownGratë Motra: Një për Një më 18 dhjetor. “Unë thjesht i thashë asaj drejtpërdrejt: ‘Jo, ne nuk do të jemi miq sepse nuk kam besim te ti. Dhe këtë nuk do t’ia bëj më vetes.”

Gratë Motra transmetohet të dielave, në orën 22:00 EDT, në TLC.