Lindsay Hubbard

Klea

Ylli i Shtëpisë Verore, Lindsay Hubbard, flet për romancën e rindezur

Ylli i Shtëpisë Verore Lindsay Hubbard flet për romancën e rindezur

Shtëpi verore yll Lindsay Hubbard Së fundmi ka ndarë detaje rreth romancës së saj të rindezur gjatë një episodi të Bibla kurve podcast. Në episod, ajo u thellua në mënyrën se si u njoh me të dashurin e saj të ri, arsyet pse lidhja e tyre nuk funksionoi fillimisht dhe pse ajo beson se herën e dytë do të jetë ndryshe.

Lindsay zbuloi se ajo u takua për herë të parë me këtë djalë të ri në vitin 2020, në mes të pandemisë COVID-19. Pavarësisht sfidave të bllokimeve, ata arritën të shkonin në disa takime. Megjithatë, ai po përpiqej të kuptonte “lëvizjet e tij në karrierë” dhe koha nuk ishte e duhura, duke e çuar atë t'i jepte fund gjërave.

Lindsay Hubbard

“Ishte teksti më i bukur ndonjëherë, sepse shumica e djemve thjesht ju fantazojnë, ose zhduken, ose zhduken ose çfarëdo tjetër.” Lindsay tha. “Ai nuk bëri asgjë nga këto.”

Ajo vazhdoi, “Atëherë, ai tha: “Hej, unë nuk jam në një vend ku mund të jem në ndonjë gjë serioze”. Ai thotë, 'Kam ndjenjën se ndoshta do diçka më shumë' dhe ai thotë, 'dhe unë nuk jam aty tani. Dhe nuk dua të të humb kohën dhe nga respekti për ty, ndjeva se duhej t'jua thoja këtë.'”

Lindsay Hubbard

I impresionuar nga ndershmëria e tij, Lindsay ishte i hapur për t'i dhënë atij një shans tjetër kur ai u rilidh me të në dhjetor 2023. Kur ai 'u kthye' në bumerang, ajo vendosi t'i jepte një shans tjetër. Ata u rilidhën dhe tani janë bashkë.

Duke përshkruar të dashurin e saj të ri, Lindsay vuri në dukje se ai e bën atë “të lumtur në dhomën e gjumit” dhe ka një “punë të shkëlqyer”, duke shënuar të gjitha kutitë e saj. Akoma më tërheqës, ai nuk ka parë kurrë një episod të Shtëpisë së Verës dhe është plotësisht i “pafazuar” nga karriera e saj në realitet televiziv.

Lindsay Hubbard

“Ai nuk e ka parë kurrë shfaqjen,” zbuloi Lindsay. “Është vërtet freskuese.”

Karl Radke dhe Lindsay Hubbard njoftuan se ishin zyrtarisht në fillim të vitit 2022. Carl e çoi marrëdhënien e tyre në një nivel tjetër duke i propozuar Lindsay në gusht 2022 në Southampton, ndërsa ata po xhironin sezonin e shtatë të shfaqjes. Ata tani janë ndarë.

Lindsay dhe Carl

Shtëpi verore transmetohet në Bravo, të enjten në mbrëmje në orën 21:00.