Ylli i Sfidës Johnny Bananas ka një mesazh për urrejtësit

Klea

Ylli i Sfidës Johnny Bananas ka një mesazh për urrejtësit

Per Johnny Bananas urrejnë atje, ai ka një mesazh për ju; dhe është se ai nuk do të shkojë askund së shpejti.

Sfida Veteriner u shfaq për herë të parë në MTV’s The Real World Key West në vitin 2006. Menjëherë pas kësaj, ai bëri debutimin e tij në Challenge në The Duel dhe që atëherë ka qenë shtylla kryesore në serial. Jo vetëm që njihet për aftësitë e tij fituese, por ylli i realitetit është një profesionist në shfaqjen e një shfaqjeje. Disa njerëz e duan atë, dhe disa e urrejnë, por një gjë është e sigurt – urrejtja vetëm e motivon atë më tej.

“Për secilin prej atyre kritikëve që thonë, ‘Oh zot, Johnny Bananas po bën një sfidë tjetër’, ka 10 ose 100 që thonë: ‘Faleminderit zotit që jeni kthyer. Mos u largo kurrë’”, i tha ai Messenger-it. “Gjithmonë do të ketë kritikues atje. Gjithmonë do të ketë njerëz që urrejnë. Kam vënë re në të kaluarën se shumica e urrejtësve të mi janë në fakt fansat e mi më të mëdhenj të maskuar.”

Prisni shumë më tepër nga Johnny Bananas

Nuk ka dyshim nëse JB është një zuzar në The Challenge. Fansat dhe kolegët e tij e dinë këtë. Por nëse shpresoni se mënyrat e tij të këqija do të marrin fund së shpejti, mund të dëshironi të mendoni përsëri.

“Për të gjithë urrejtësit dhe kritikuesit e mi atje,” vazhdoi ai, “thjesht doja t’u thosha të jeni të durueshëm sepse kam shumë më tepër për ju djema për t’u zemëruar sepse nuk do të shkoj askund për një kohë të gjatë.”

“Njerëzit thonë: ‘Një sezon tjetër i bananeve? Kjo po plaket”, vazhdoi ai. “Gjeje çfarë? Unë marr dy sezone pushimi dhe gjithçka që po marr është, ‘Oh zot. Na vjen keq që thamë këtë. Të lutem kthehu. Këta fëmijë të rinj janë të pashikueshëm dhe të papëlqyeshëm. Ne nuk mund të përballemi me të. Nuk mund ta kesh në të dyja mënyrat.”

Tani që perandoria Sfida po zgjerohet, shumë shpresojnë që OG-të e serialit si Johnny, Wes Bergmann dhe Tori Deal do të dështojnë, por sipas Johnny, shikuesit duhet të jenë të kujdesshëm se çfarë dëshirojnë.

“Më besoni, njerëz,” filloi ai. “Për ata që duan që unë ose pjesa tjetër e veterinerëve të dalim në pension dhe të vijë ky brez i ri, do të pendoheni për ato vendime nëse dhe kur ajo ditë të realizohet. Më beso.”

Sfida: SHBA shfaqet premierë në CBS të enjten, 10 gusht, në orën 10/9c dhe transmetohet në Paramount+.