Ramona Singer

Klea

Ylli i ‘RHONY’ Ramona Singer do të marrë pjesë në BravoCon 2023, pavarësisht nga N-Word Bombshell

Ylli i ‘RHONY’ Ramona Singer do të marrë pjesë në BravoCon 2023, pavarësisht nga N-Word Bombshell

Ramona Singer është konfirmuar të jetë pjesë e ngjarjes së ardhshme BravoCon 2023, pavarësisht se është në qendër të një polemike të madhe.

Shtëpiake të vërteta të Nju Jorkut ylli është akuzuar për përdorimin e gjuhës së pandjeshme racore sipas një raporti nga Vanity Fair.

Ramona Singer

Artikulli nxori në dritë disa akuza, duke u shprehur se Ramona Singer përdori fjalën N rreth një anëtari të ekuipazhit me ngjyrë dhe bëri komente të pandjeshme racore për mungesën e baballarëve në jetën e shumicës së njerëzve me ngjyrë.

Ramona Singer

Sipas raportit, këto incidente të supozuara ndodhën gjatë xhirimeve të reality show-t dhe përfshinin ndërveprime me anëtarët e tjerë të kastit dhe ekuipazhin. Akuzat kundër Ramona kanë shkaktuar zemërim të madh publik, por duket se nuk kanë ndikuar në përfshirjen e saj në konventën e rrjetit, BravoCon 2023. Pjesëmarrja e saj në këtë event u konfirmua gjatë episodit “Watch What Happens Live” më 29 tetor.

Ramona Singer

Gjatë episodit të përmendur të Shikoni Çfarë ndodh drejtpërdrejt, Andy Cohen tha: “Po, ajo do të jetë atje”, duke konfirmuar te Ramona prania në BravoCon 2023. Ky njoftim erdhi pasi një anëtar i audiencës pyeti nëse Ramona do të merrte pjesë në ngjarje për shkak të polemikave të vazhdueshme.

Ramona Singer

Artikulli i Vanity Fair që zbuloi këto pretendime detajonte se gjatë një “sesioni të edukimit virtual”, Ramona Singer pyeti pse ajo nuk mund të thoshte se “shumica” e zezakëve nuk kanë baballarë të pranishëm, pavarësisht se janë këshilluar kundër deklaratave të tilla. Ky sesion, i cili synonte të edukonte kastin mbi ndjeshmëritë racore, përfshiu jo vetëm anëtarët e kastit, por edhe një drejtues të komunikimit NBCUniversal, një publicist Bravo dhe përfaqësues nga një organizatë e drejtësisë racore.

Eboni K. Williams

Madje publicistja me ngjyrë ka treguar se në jetën e saj ka pasur edhe një baba, të cilit Ramona gjoja u përgjigj duke iu referuar një studimi që konfirmonte deklaratën e saj të mëparshme për baballarët që mungojnë në komunitetin e zi.

Ramona Singer

Akuzat kundër Ramona përfshijnë gjithashtu përdorimin e fjalës N. Është raportuar se ajo e përdori termin në prani të një anëtari të ekuipazhit me ngjyrë, duke sjellë shqyrtim të mëtejshëm për sjelljen dhe qëndrimet e saj. Detajet, siç ndahen në artikullin e Vanity Fair, nënvizojnë peshën e pretendimeve kundër saj, duke reflektuar një nivel sjelljeje që është kritikuar gjerësisht në domenin publik.

Ramona Singer

Veçanërisht, Bravo, NBCUniversal dhe Shed Media kishin marrë ankesa në lidhje me ndjeshmërinë racore në lidhje me Ramona, siç theksohet nga raporti i Vanity Fair. Kritikat dhe polemikat burojnë nga një kontekst më i gjerë, ku te Ramona Sjellja dhe komentet gjatë xhirimeve të reality show-t janë vënë nën një vëzhgim të ashpër, duke çuar në reagime publike.

Shtëpiake të vërteta të Nju Jorkut

Pavarësisht nga sfondi i trazuar i akuzave dhe polemikave, te Ramona vendi në BravoCon 2023 mbetet i sigurt sipas konfirmimit më të fundit në Shikoni Çfarë ndodh drejtpërdrejt. Përfshirja e saj e vazhdueshme nënkupton se ngjarja po ecën përpara me pjesëmarrjen e saj, pavarësisht nga diskursi i konsiderueshëm publik dhe mediatik rreth incidenteve të raportuara dhe i Ramonit perceptimi i mëvonshëm publik. Kështu, te Ramona prania në BravoCon 2023 e ardhshme manifestohet si një aspekt thelbësor i zhvillimit të ngjarjes, i ndërthurur me narrativën më të gjerë të polemikave të vazhdueshme dhe reagimet që ajo ka shkaktuar.