Teresa Giudice

Klea

Ylli i “RHONJ”, Teresa Giudice flet për anulimin e ribashkimit: “Është shumë keq”

Ylli i “RHONJ”, Teresa Giudice flet për anulimin e ribashkimit: “Është shumë keq”

Teresa Giudice kishte plane të mëdha për të anuluarit tani Amvise të vërteta të Nju Xhersit ribashkimi i sezonit 14.

Teresa Giudice

Gjatë paraqitjes së saj në “Shikoni Çfarë ndodh drejtpërdrejt me Andy CohenTë dielën, më 9 qershor, ylli i realitetit foli për strategjinë e saj për ribashkimin që nuk ndodhi kurrë, veçanërisht në lidhje me grindjen e saj me Rachel Fuda dhe burri i saj, Xhon Fuda.

“Është shumë keq që nuk po bëjmë një ribashkim sepse do të sillja një zarf dhe do të nxirrja diçka nga zarfi.” Tereza të përbashkëta.

Xhon Fuda

Kjo ishte një shenjë për një moment të paharrueshëm nga ribashkimi i sezonit 13 kur Xhon Fuda paraqiti një zarf me prova të supozuara se te Terezes burri, Luis Ruelaskishte hetuar familjen e tij, edhe pse ai nuk e zbuloi kurrë përmbajtjen e tij.

“Do ta sillja sonte, por dua të sigurohem që të kemi një ribashkim.” Giudice shtuar, me host WWHL Andy Cohen duke lënë të kuptohet, “Ndoshta do t'ju kthejmë përpara fundit të sezonit.”

Teresa Giudice

Në fillim të këtij muaji, NJERËZIT raportoi se nuk do të kishte një tradicional RHONJ ribashkim këtë sezon, duke shënuar herën e parë në historinë e shfaqjes dhe vetëm herën e dytë në historinë e ekskluzivitetit të Real Housewives që një ribashkim anulohet.

Producent ekzekutiv Andi shpjegoi se rrjeti e mori këtë vendim pas shikimit të finales së sezonit, të cilën ai e përshkroi WWHL si “si ribashkimi dhe finalja të gjitha në një”.

Teresa Giudice

Tereza u pajtua, duke thënë: “Pak gjithçka që kisha për të thënë, të gjithë do ta shohin këtë sezon. Kështu që të gjithë do të duhet të sintonizohen dhe të shikojnë.”

Këtë sezon të RHONJ ka qenë i mbushur me tension, duke parë përçarje të gjata të nxitura Tereza, Fudas, dhe anëtarë të tjerë të kastit Melissa Gorga, Dolores Catania, Margaret Josephs, Jennifer Aydin, Danielle Cabral, Jackie Goldschneider, dhe Jenn Fessler më larg njëri-tjetrit.

RHONJ

Ka thënë një i brendshëm NJERËZIT, “Një ribashkim është menduar të ketë zgjidhje dhe është e qartë në finalen e sezonit se nuk ka rrugë përpara në atë lloj mjedisi. Kështu që rrjeti po zbulon një koncept tjetër për të mbyllur sezonin.”

Për më tepër, vlerësimet ishin jashtëzakonisht të ulëta.

Ndërsa formati i saktë për mbylljen e sezonit mbetet i paqartë, WWHL e Terezës pamja e jashtme e bëri të qartë se ajo nuk ka përfunduar së trajtuari çështjet e saj me të Rachel dhe Xhon Fuda.

Teresa Giudice

“Ai akuzoi burrin tim se kishte kontaktuar me ish-in tim që ishte në burg dhe pse do ta bënte këtë?” Giudice i pyetur. “Ata hodhën grushtin e parë, kështu që unë do ta përfundoj luftën. Më beso.”

Me anulimin e ribashkimit, fansat do të duhet të mbështeten në finalen e sezonit për të parë kulmin e dramës që ka përcaktuar këtë sezon të RHONJ.

RHONJ

Giudice's Zbulimet në WWHL premtojnë se episodet e ardhshme do të jenë të mbushura me konfrontime dhe zgjidhje të rezervuara zakonisht për fazën e ribashkimit.