Rachel Fuda

Klea

Ylli i “RHONJ” Rachel Fuda pretendon se Teresa Giudice po përdor burrin e saj për të qëndruar relevant

Ylli i “RHONJ” Rachel Fuda pretendon se Teresa Giudice po përdor burrin e saj për të qëndruar relevant

Amvise të vërteta të Nju Xhersit yll Rachel Fuda po akuzon Teresa Giudice të shfrytëzimit të dramës së burrit të saj për të ruajtur rëndësinë e saj në shfaqje.

Xhon Fuda

Rachel Fuda ka kritikuar hapur Teresa Giudice. Në një intervistë me Us Weekly, ylli 33-vjeçar i realitetit shprehu besimin e saj se mosmarrëveshja e saj e vazhdueshme me 51-vjeçarin. Tereza është i motivuar strategjikisht. Rachel sugjeroi që Tereza po e përdor mosmarrëveshjen e tyre për të “ngurtësuar rëndësinë dhe pagën e saj”.

Rachel Fuda

“Kë tjetër ka ajo? e Melisës fikur. e Margaretës fikur. Ajo nuk do të luftojë me Dolores. Jen është aq larg prapanicës së saj, ajo nuk mund t'i shohë as kokët e syve. Dhe pastaj, kë kemi tjetër?” Rachel vërejti, duke theksuar dinamikën brenda kastit dhe pyetjes së tyre te Terezes opsione për t'u angazhuar me anëtarët e tjerë të kastit.

Xhon Fuda

Gjatë ribashkimit të sezonit 13 të Shtëpiake të vërteta të Nju Xhersittensionet u përshkallëzuan mes Rachel Fuda dhe Teresa Giudice kur u zbulua se te Terezes burri, Luis “Louie” Ruelas – me të cilin u martua në gusht 2022 – dyshohet se punësoi një hetues privat për të gërmuar në sfondin e anëtarëve të tjerë të kastit.

Teresa Giudice

Konflikti u intensifikua në premierën e sezonit 14, i cili u transmetua në fillim të këtij muaji. Teresa Giudice bëri një pretendim tronditës, duke pretenduar se e Rakelës burri, Gjoni, dikur kishte qenë “shitësi më i madh i drogës në Bergen County”. Ky zbulim shtoi më tej tensionin në marrëdhënien tashmë të ngjeshur mes dy amvisave.

Rachel Fuda

Në përgjigje të Tereza Giudice komentet për bashkëshortin e saj gjatë premierës së sezonit 14 të Shtëpiake të vërteta të Nju XhersitRachel Fuda i hodhi poshtë akuzat si “një shaka të tillë”.

“Të gjithë kemi bërë gabime si fëmijë,” Rachel shpjegohet në një intervistë. “Ne të gjithë kemi bërë gjëra që dikush do të thoshte se janë 'të këqija' ose do të përpiqemi t'i armatojmë.”

Teresa Giudice

Më tej ajo shtjelloi bashkëshortin e saj e Gjonit e kaluara, duke theksuar se nuk ka turp për veprimet apo përvojat e mëparshme. Rachel shprehu zhgënjimin e saj për mënyrën se si ishte paraqitur e kaluara e tij, duke thënë: “Është për të ardhur keq që ajo mundësi për të për të treguar dhe ndarë historinë e tij u mor plotësisht nga ai dhe u manipulua në diçka që nuk është dhe u armatos kundër tij.” Kjo nxjerr në pah tensionet e vazhdueshme dhe aksionet personale të përfshira në narrativat e tyre të shfaqjeve televizive të realitetit.

Teresa Giudice

Teresa Giudicenjë anëtar i vjetër i Shtëpiake të vërteta të Nju Xhersit për të gjitha 14 sezonet, po zgjeron praninë e saj në TV realitet duke iu bashkuar Sezonit 2 të “House of Villains” të E!. Ky veprim u kritikua së fundmi nga Racheli cili e quajti atë si një rrëmbim parash.

Xhon Fuda

“Hustlin' për një dollar këtu në këto rrugë. Duhet të bësh atë që duhet të bësh,” komentoi Rachel, duke aluduar në dukje thashethemet te Terezes vështirësi financiare.

Duke e intensifikuar më tej dramën, traileri i sezonit 14 të Shtëpiake të vërteta të Nju Xhersit përmban disa prej te Terezes Shokët e aktorëve që akuzojnë bashkëshortin e saj, Luis “Louie” Ruelas, për kompromentimin financiar të saj. Kjo nërrëfimi në vazhdim i shton një shtresë tjetër kompleksiteti te Terezes historia në shfaqje.

Teresa Giudice dhe John Fuda

Margaret Josephs bëri një pretendim të habitshëm për Tereza Giudice gjendja financiare në Shtëpiake të vërteta të Nju Xhersit – duke pohuar se Luis “Louie” Ruelas kishte “inatosur paratë e Giudice-it”. Tereza drejtuar e Margaretës akuza gjatë një episodi të podcast-it “MisSPELLING” të Tori Spelling.

Teresa Giudice

Duke iu përgjigjur drejtpërdrejt e Margaretës komente, Tereza ia ktheu ashpër, “Kurvë, ti as nuk e di se për çfarë po flet”, duke treguar zhgënjimin e saj dhe natyrën e nxehtë të shkëmbimeve të tyre.