Melissa Gorga

Klea

Ylli i “RHONJ” Melissa Gorga këmbëngul se ajo nuk përdor Ozempic pavarësisht se fansat nuk e besojnë atë

Ylli i “RHONJ” Melissa Gorga këmbëngul se ajo nuk përdor Ozempic pavarësisht se fansat nuk e besojnë atë

Melissa Gorga, e njohur për rolin e saj në Amvise të vërteta të Nju Xhersitpo dyfishon përkushtimin e saj ndaj fitnesit mes diskutimeve rreth ilaçeve për humbje peshe brenda kastit.

Gjatë një paraqitje të fundit në “Sherri,” Gorga trajtoi qasjen e saj për të qëndruar në formë, duke theksuar se ajo nuk pranon të marrë Ozempic, një ilaç për humbjen e peshës që thuhet se përdoret nga disa nga kolegët e saj.

Melissa Gorga

“Unë stërvitem shumë, shumë fort. Secilit të vetin për gjithçka, por jo, nuk e pranoj.” Gorga pohoi gjatë bisedës së saj me mikpritësin Sherri Shepherd.

Duke pranuar zgjedhjet e kolegëve të saj, Gorga u shpreh i lumtur për ata që kanë sukses me Ozempic, duke thënë: “Jam i lumtur që ndihen mirë, duken mirë.”

Melissa Gorga

Diskutimi buroi nga Bariu përmendja e Dolores Katania dhe Margaret Josephs' hapja në lidhje me përdorimin e Ozempic për menaxhimin e peshës. Ndërsa Catania dhe Josephs e kanë lavdëruar ilaçin për efektivitetin e tij, jo të gjithë anëtarët e kastit ndajnë këndvështrimin e tyre.

Vitin e kaluar, Danielle Cabral kritikoi përdoruesit e Ozempic, duke i akuzuar ata se i privojnë ata me diabet nga mjekimi i nevojshëm. Për më tepër, Jackie Goldschneider dhe Teresa Giudice të dy janë distancuar nga përdorimi i Ozempic, me Giudice që po përballet me spekulime nga fansat pavarësisht mohimit të saj.

Danielle Cabral

Në vijim e Gorgës Deklaratat, fansat i morën në rrjetet sociale me reagime të ndryshme, ku disa e vunë në dyshim ndershmërinë e saj dhe të tjerë e mbrojtën kundër akuzave për mashtrim.

Një përdorues tha: “Kjo është një gënjeshtër Melisa!”

Ndërsa një përdorues tjetër vërejti, “Melisa ju nuk po mashtroni askënd.”

Melissa Gorga

Një tjetër përdorues hyri duke thënë, “Kjo është vetëm tre-përqafim vjen pas teje. Janë plot xhelozi!”

Një person shkroi, “Melisa thjesht prerë atë! Ju e dini që jeni Ozempik. Nuk duhej të kishe thënë asgjë.”

Melissa Gorga

Një tjetër kritik u përgjigj, “e Melisës trupi duket i mirë, por ne të gjithë e dimë këtë Ozempik.”

Një fans sugjeroi: “Largohu Melisa vetëm kush kujdeset nëse ajo po e përdor atë apo jo.”