Melissa Gorga

Klea

Ylli i 'RHONJ' Melissa Gorga akuzohet se ka vjedhur 10 mijë dollarë nga pronarja e butikut!

Ylli i 'RHONJ' Melissa Gorga akuzohet se ka vjedhur 10 mijë dollarë nga pronarja e butikut!

Melissa Gorga është kthyer në qendër të vëmendjes me rikthimin e Shtëpiake të vërteta të Nju Xhersit, por jo e gjithë vëmendja është pozitive.

Melissa Gorga

Melissa Gorga ish-partner biznesi, Jackie Beard Robinsonu shfaq së fundmi në Përtej litarit Velvet me David Yontef podcast për të promovuar librin e saj të ri dhe gjellën rreth partneritetit të tyre të kaluar, i cili gjithashtu shfaqet në librin e saj.

Xheki akuzoi Melisën për sjellje të pahijshme financiare, duke pretenduar se Melisa do të merrte para direkt nga sirtari i parave të gatshme dhe do të keqpërdorte kartën e kreditit të kompanisë. Situata u përshkallëzua me pretendimin për dëme të konsiderueshme në inventarin e butikut të tyre.

Melissa Gorga

“Kishte rreth 10,000 dollarë dëme në rroba… Duhet përgjithmonë që një kompani sigurime t'ju rimbursojë.” Xheki shpjegohet. Ajo detajoi se si ata planifikonin të jepnin Melisa 20% e pagesës së sigurimit, por dëmet Melisa mori të gjithë shumën.

Melissa Gorga

“Avokati e bëri (e futi në llogari) dhe iku. Iku. Ajo i mori të gjitha… Nuk e di si ndodhi. Unë ende nuk e di se si ndodhi.”

Teresa Giudice

Ky incident nxiti një përplasje të madhe midis partnerëve, duke çuar në Xheki duke u akuzuar nga Melisa në shfaqjen e vjedhjes së inventarit, një pretendim që lëndoi Jackie's reputacion thellë.

“Sepse kur ajo tha këtë, ju nuk do të shëroheni nga kjo. Ajo do të tregojë anën e saj të historisë, dhe unë kurrë nuk do të tregoj anën time të historisë. Unë gjithmonë do të jem si, njerëzit do të jenë sikur kjo zonjë mund të jetë një hajdut.” Xheki vajtoi.

Melissa Gorga

Mosmarrëveshja kulmoi me një proces gjyqësor që shkoi në arbitrazh, i cili, sipas Xheki, përfundimisht e pushoi çështjen e tyre. “Kjo u desh vite për t'u bërë, vite që të thuhej ky rast, gjithë kjo kohë dhe para të humbura për të thënë, oh jo, ne (nuk) do ta arbitrojmë çështjen. Nuk e kuptoj fare. Unë ende nuk e bëj”, shprehu zhgënjimin e saj Jackie.

Melissa Gorga

Në podcast, Xheki preku edhe dramën personale ndërmjet Melisa dhe kunati i saj, Joe Gorgadhe gruaja e tij, Tereza Giudice. Pavarësisht trazirave, Xheki mendoi se Tereza mund të jetë i pari që zgjat një degë ulliri.

“Ajo duket se është ajo që do të thotë gjëra të tilla si, e dini çfarë, nuk ia vlen. Thjesht ndihem sikur ajo është më falja.”

Melissa Gorga

Sa i përket të ardhmes së Tereza dhe Joe, Xheki është optimist për një pajtim. “Unë mendoj se ata do t'i zgjidhin gjërat sepse e duan njëri-tjetrin,” tha ajo. Në lidhje me të ardhmen e tyre të mundshme në emision, ajo spekuloi se nëse njëri largohet, të dy mund të ndjekin shembullin.