Ylli i RHONJ Margaret Josephs shpreh zhgënjimin ndaj Jackie Goldschneider!

Klea

Ylli i RHONJ Margaret Josephs shpreh zhgënjimin ndaj Jackie Goldschneider!

Ylli i RHONJ Margaret Josephs shpreh zhgënjimin ndaj Jackie Goldschneider!

Si sezoni 14 i Shtëpiake të vërteta të Nju Xhersit u shpalosën, shikuesit u përgatitën për grindjen e vazhdueshme midis Teresa Giudice dhe Melissa Gorga. Megjithatë, përçarja e papritur mes Margaret Josephs dhe Jackie Goldschneider i befasoi të gjithë, duke shënuar një ndarje të rëndësishme dhe të paparashikuar miqësie.

Gjatë premierës së sezonit, tensioni mes Margaret dhe Xheki ishte e prekshme, duke zbuluar një dinamikë të çuditshme që lë të kuptohet për çështje më të thella. Më vonë, në një intervistë me “Qasuni në Hollywood's Housewives Nightcap,Margaret hedhin dritë mbi rënien e tyre. Ajo i përshkroi shkurt ndjenjat e saj ndaj Jackie-t me një fjalë: “zhgënjyese”. Fërkimi fillestar u shfaq gjatë një bisede rreth Jackie's libër, “Pesha e të Bukurës,” ku Margaret ndihej i anashkaluar si Melisa mori një kopje paraprake, por ajo nuk e bëri.

Margaret Josephs

Margaret të përbashkëta, “Për fat të keq, Xheki me te vertete me zhgenjyer. Ajo ishte shumë, shumë zhgënjyese,” duke elaboruar ankesat e saj. “Nëse nuk po ndodh në Instagram për të, nuk po ndodh në jetën reale – dhe Instagram nuk është jeta reale.”

Pakënaqësia është më e thellë se thjesht incidenti i librit. Margaret shprehu ndjenjën e nën-mbështetur nga Xheki gjatë kohës së saj të zisë pas vdekjes së papritur të ish-bashkëshortit të saj, Jan Josephs. Ndërsa anëtarët e tjerë të kastit, duke përfshirë Terezazgjati dorën, Margaret e ndjeu atë Jackie's përpjekjet dështuan në pritshmëritë e saj.

Margaret Josephs

Çështja e librit e shtoi tensionin. Margaret zbuloi se ajo kishte ndihmuar Xheki në sigurimin e marrëveshjes së librit duke ofruar të gjithë listën e saj të shtypit, vetëm për t'u ndjerë e anashkaluar kur nuk mori një kopje të hershme.

“Unë i kisha dhënë asaj të gjithë listën time të shtypit që ajo t'ua dërgonte (librin) njerëzve.” Margaret shpjegohet.

Margaret Josephs

Ndjenja e nënçmimit, Margaret komentuar,

“E bleva kopjen paraprake në Amazon. Unë do ta mbështes atë, por mendova se ishte e çuditshme dhe m'u duk sikur ajo po përpiqej të më ngjitte mua.”

Duke reflektuar mbi një diskutim rreth librit me Melisa dhe XhekiMargaret e gjeti të gjithë shkëmbimin “të çuditshëm” dhe u “lënduar” nga Jackie's ruajtje e dukshme e portës. Ajo e vuri në dukje me humor këtë Xheki dukej se trajtonte Melisa si një ent i madh shtypi, duke thënë, “Xheki po sillej sikur Melisa ishte një organ shtypi prestigjioz si 'New York Times'”.

Jackie Goldschneider

Margaret arriti në përfundimin se sigurimi i një kopjeje paraprake nuk duhet të ishte aq i ndërlikuar, veçanërisht duke marrë parasysh përfshirjen e saj të hershme në marrëveshjen e librit. Kombinimi i fiaskos së librit dhe mungesës së perceptuar të mbështetjes gjatë humbjes së saj e ka ftohur ndjeshëm miqësinë e tyre.

Shtëpiake të vërteta të Nju Xhersit” transmetohet të dielave në mbrëmje Bravo në orën 8/7c.