Margaret Josephs

Klea

Ylli i 'RHONJ' Margaret Josephs etiketon Teresa Giudice një 'sociopate'

Ylli i 'RHONJ' Margaret Josephs etiketon Teresa Giudice një 'sociopate'

Kur Margaret Josephs flet për Teresa Giudice, zakonisht sinjalizon probleme. Në sezonin 14 të Amvise të vërteta të Nju Xhersit, tensioni mes të dyve është i dukshëm, ku të dy shprehin qartë përbuzjen e tyre reciproke. Duke shtuar Jeff Lewis në përzierje vetëm sa e rrit dramën.

Margaret Josephs

Margaret Kohët e fundit u transmetua lavanderia e pistë e emisionit Sirius XMJeff Lewis Live”, ku ka akuzuar ajo Tereza për sjellje mashtruese dhe e quajti atë një “sociopate”. Kjo doli gjatë diskutimit të një incidenti nga ribashkimi i sezonit 13 që përfshinte Luis Ruelas gjoja duke thirrur e Margaretës djali në punë – një akuzë Tereza dhe Luis përgënjeshtroj, duke sugjeruar se ishte një thirrje e rreme.

Margaret, megjithatë, mbetet e vendosur. “Ai në fakt e thirri djalin tim, por unë nuk dua të përqendrohem vërtet në këtë, por ai e bëri,” tha ajo.

Margaret Josephs

Pavarësisht se fillimisht u përpoqën të minimizonin incidentin për të shmangur dramën në shfaqje, Margaret u ndje i detyruar ta rishikonte atë gjatë ribashkimit. “E përmenda në ribashkim vetëm për të thënë: “Kjo është ajo që bëre. Kjo është arsyeja pse unë nuk dua të bëj asgjë me ju njerëz, dhe ata janë sociopatë.

Margaret Josephs

te Terezes një sociopat,” shpjegoi ajo. Edhe pse vetëm një profesionist i kualifikuar i shëndetit mendor mund të bëjë zyrtarisht një diagnozë të tillë, Margaret beson te Terezes Gënjeshtrat e vazhdueshme e përkeqësojnë tensionin mes aktorëve.

Teresa Giudice

“Ajo është shtrirë pa pushim në fytyrat e njerëzve,” Margaret i supozuar. “Po e shikoj duke bërë intervista dhe duke gënjyer për gjërat që po ndodhin. Thjesht pranoni që punësoni njerëz. Ju gërmoni gjëra.”

Margaret Josephs

Rreth të njëjtën kohë, Melissa Gorganjë tjetër anëtar i RHONJ të hedhura dhe te Terezes foli edhe kunata. Në një intervistë me Faqja e gjashtë, Melisa shprehu zhgënjimin e saj për sjelljen e Tereza dhe shoku i kastit Xhen. “Unë thjesht mendoj se ka kaq shumë turp me mediat sociale dhe si duket kunata ime dhe Xhen (ka) bërë është shumë e turpshme për ta dhe mjaft bruto,” Melisa tha. “(Unë jam) thjesht i turpëruar për ta në këtë pikë.”

Melissa Gorga

Në një të fundit Argëtim Tonight intervistë, Teresa Giudice adresoi akuzat për rrjedhje informacioni.

“Unë nuk e bëj këtë. Të gjithë ata që më njohin, unë jam kaq i vërtetë. Për shembull, ajo që shihni është ajo që merrni, “tha ajo. “Unë nuk do të gërmoj të kaluarën e njerëzve.”

Melissa Morgan

Shtëpiake të vërteta të Nju Xhersit transmetohet të dielave në mbrëmje, në orën 8/7c, më Bravo.