Jackie Goldschneider

Klea

Ylli i ‘RHONJ’ Jackie Goldschneider derdh çaj në dramë

Ylli i ‘RHONJ’ Jackie Goldschneider derdh çaj në dramë!

Jackie Goldschneider bëri bujë të dielën Shikoni Çfarë ndodh drejtpërdrejtduke u zhytur në dramën e Shtëpiake të vërteta të Nju Xhersit dhe duke hedhur dritë mbi marrëdhëniet e saj në zhvillim me anëtarët e tjerë të kastit.

Jackie Goldschneider

Nga planet e dështuara të ribashkimit e deri te miqësia e saj me Teresa Giudice, Jackie nuk u përmbajt në mendimet dhe përvojat e saj.

Duke reflektuar mbi RHONJ ribashkimi i sezonit 13, Xheki pranoi mungesën e informacionit të dëmshëm në e John Fuda-s zarf me qëllim të njollosjes e Luis Ruelas reputacionin.

Jackie Goldschneider

“Ka gjithmonë një plan” Xheki të përbashkëta. “Ishte një zarf Manila atje dhe ishte i mbushur me gjëra të ngjashme, asgjë emocionuese. Pra, po, plani ishte që të përpiqeshim të bënim Luis duken keq, por nuk mendoj se kishte mjaftueshëm në zarf për ta ekzekutuar vërtet.”

Duke iu drejtuar tekstit të saj të rrjedhur rreth Dolores Catania, Jackie u mbrojt duke thënë: “Ishte një mesazh privat që u dërgua ende pa filluar sezoni. Nuk shqetësohem kurrë se një mesazh privat me tekst do të dilte.”

Dolores Katania

Xheki gjithashtu u thellua në aleancat e saj të ndryshueshme brenda kastit, veçanërisht pasojat e saj me Margaret Josephs dhe miqësi të re me Tereza Giudice.

Ajo sqaroi: “Asgjë nuk ka ndodhur me Melisa. Nuk e di se si nuk jemi miq tani, por lufta ime me të Margaret nuk kishte asnjë lidhje me miqësinë time Tereza. Tereza dhe doja të pajtohesha.”

Margaret Josephs

Në lidhje me e Margaretës komplot i supozuar kundër Luis, Jackie pretendoi, “Ajo më pyeti. Ajo tha se ishte shumë e mërzitur për Luis gjoja duke thirrur djalin e saj dhe i tha nëse Luis kthehet në shfaqje, të gjithë duhet të largohemi.”

Megjithatë, mik i ftuar Jennifer Fessler nuk u pajtua, duke këmbëngulur Margaret nuk i bëri kurrë një kërkesë të tillë.

Duke diskutuar lidhjen e saj me Tereza, Xheki ka theksuar se bashkëshorti i saj, Evanmbështet miqësinë e tyre pavarësisht konflikteve të së kaluarës.

Jackie Goldschneider

“Ai e ka kaluar gjithashtu. E pyeta para se të merresha me Tereza, i thashë, ‘Si ndihesh për këtë?’ Dhe ai tha: ‘Unë jam shumë i shqetësuar. Bëj atë që të bën të ndihesh mirë’”.

Xheki nuk iu shmang as thirrjes së standardeve të dyfishta, pyetjeve Melissa Gorga reagimi ndaj pajtimit të saj me Tereza krahasuar me të tjerët në grup.

Jackie Goldschneider

“Të gjithë përbëhen me (Danielle Cabral) dhe të gjithë bëjnë me (Jennifer Aydin). Por, në momentin që zgjidhem me Terezën, është sikur bota shpërbëhet”, tha ajo.

Sa i përket zhvillimeve të ardhshme në RHONJ, Jackie la të kuptohet për tensione të mundshme mes saj dhe Tereza pavarësisht miqësisë së tyre aktuale. “Unë mendoj se ju mund të habiteni me disa gjëra që thuhen që vijnë,” ngacmoi ajo.

Jackie Goldschneider

Jackie’s zbulimet e sinqerta shtriheshin përtej WWHLduke iu drejtuar e Melisës kritika për përjashtimin e saj nga ngjarjet dhe pohimi i autenticitetit të saj në shprehjen e ndjenjave të saj.

Shtëpiake të vërteta të Nju Xhersit Sezoni 14 transmetohet të dielave në orën 8/7c Bravo.