Todd Nepola

Klea

Ylli i 'RHOM' Todd Nepola ende e do dhe ka admirim për Alexia Nepola

Ylli i 'RHOM' Todd Nepola ende e do dhe ka admirim për Alexia Nepola

Tod Nepola së fundmi ka shprehur admirimin e tij për Alexia Nepola, pavarësisht ndarjes së tyre të vazhdueshme, në një homazhe të përzemërt për Ditën e Nënës në Instagram Story.

Tod Nepola

Toddi cili nuk ndan asnjë fëmijë me të Aleksiaka postuar një foto të saj me djemtë e saj, Pjetri dhe Frankie Rosellonga martesa e saj e parë në Pedro Rosello. Postimi u shoqërua me Alicia ÇelësatKënga “Superwoman” dhe një etiketë për Aleksiae cila e ripostoi gjestin në llogarinë e saj.

Tod Nepola

Postimi mori reagime të ndryshme në internet, me një përdorues X duke paralajmëruar, “Todd lëre të qetë”, ndërsa të tjerët mbrojtën ndjenjën, duke theksuar se “njerëzit mund të divorcohen dhe ende të kujdesen për njëri-tjetrin” dhe duke sugjeruar Todd ishte “ndoshta thjesht të ishe i mirë.”

Tod Nepola

Muajin e kaluar, Todd paraqitën kërkesë për divorc, duke cituar se martesa e tyre ishte “e prishur në mënyrë të pakthyeshme”, duke kapur fansat dhe Aleksia veten jashtë roje. “Jam i tronditur dhe i thyer zemra për këtë Todd ka zgjedhur të shpërndajë martesën tonë”, Aleksia ndau në Instagram Story. Ajo gjithashtu ndau trazirat e saj emocionale për të “Ay Por Favor” podcast, bashkë-organizuar me RHOM shoku i filmit Marysol Pattonku ajo reflektoi me lot për ndjenjën e “humbur” dhe rishikoi “kohët e bukura” që kishin ndarë.

Tod Nepola

Pavarësisht sfidave personale, Aleksia gjen mbështetje tek shoku i saj Amvise të vërteta të Majamit anëtarët e kastit. “Kjo është bukuria e shfaqjes sonë – edhe pse ne i themi njëri-tjetrit gjëra që nuk na pëlqejnë, në fund të ditës, kur kam nevojë për to, ata janë aty”, tha ajo gjatë daljes së saj të parë publike që nga viti lajmi për ndarjen e saj. Alexia theksoi mbështetjen që mori nga kolegët e saj, duke përfshirë Larsa Pippen dhe Julia Lemigovatë cilët ishin ndër të parët që kontaktuan me të pas njoftimit të ndarjes.

Aleksia Nepola

Përveç aspekteve emocionale dhe personale të ndarjes së tyre, Todd dhe Alexia Nepola kishin adresuar paraprakisht çështjet e tyre financiare përmes një marrëveshjeje paramartesore. Dokumentet e gjykatës, siç raportohet nga Us Weekly më 16 prill, zbuloi se çifti e nënshkruan këtë marrëveshje më 10 dhjetor 2021, duke zgjidhur në mënyrë efektive çdo çështje financiare përpara martesës së tyre. Kjo largpamësi mund të thjeshtojë procedurat e tyre të vazhdueshme të divorcit, duke e fokusuar ndarjen në mosmarrëveshjet personale dhe jo financiare.