Caroline Stanbury

Klea

Ylli i ‘RHODubai’, Caroline Stanbury, QËNDON Lesa Milanin, pretendon se Lesa nuk mund të bëhet tituj pa të!

Ylli i ‘RHODubai’, Caroline Stanbury, QËNDON Lesa Milan, pretendon se Lesa nuk mund të bëhet tituj pa të!

Në sezonin e fundit të Amvisat e vërteta të Dubait, dinamika mes aktorëve ka ndryshuar në mënyrë dramatike, veçanërisht ndërmjet Chanel Ayan dhe Lesa Milantë cilët kanë parë të shpërbëhet miqësia e tyre.

Caroline Stanbury

Ndërkohë, Chanel ka krijuar një lidhje të re me Caroline Stanburyduke shtuar një shtresë tjetër në marrëdhëniet në zhvillim brenda grupit.

Caroline Stanbury kohët e fundit diskutoi dramën e vazhdueshme dhe miqësinë e saj të papritur me të Chanel në një intervistë me ET Online.

Caroline Stanbury

“Gjithmonë jam duke i shmangur një plumb disi. Unë nuk kam asnjë lidhje me pasojat e tyre dhe, sinqerisht, nuk dua të bëj asgjë me të. Nuk dua ta prek këtë dramë.” Karolina deklaroi, duke u distancuar nga konflikti mes Chanel dhe Lesa.

Lesasipas Karolinatenton ta fajësojë atë për çdo çështje që lind.

Lesa Milan

“Lesa thjesht më fikson gjithçka dhe gjithçka. E di, dielli nuk del, fajin e kam. Gjithçka është faji im, për sa i përket asaj,” shpjegoi ajo. “Dua të them, Lesa thjesht nuk mund të marr një titull nëse nuk jam në të, kështu që thjesht lëreni të vazhdojë. Unë thjesht nuk dua të luaj në pisllëk me të. Ajo mund të rrotullohet vetë.”

Duke reflektuar mbi marrëdhënien e saj me Chanel evoluoi nga rivaliteti në miqësi, Karolina ndau, “U bë aq keq sa e dini, ku shkoni nga atje? Në fund të fundit, ne jemi një grup miqsh dhe kjo e bëri shumë të vështirë për të gjithë rreth nesh.”

Chanel Ayan

Ajo shtoi, “Tani, ne e kuptuam se sa shumë të përbashkëta kemi. Të dy kemi adoleshentë. Ne të dy shkuam në shkollë me konvikt – qofshin ato shumë të ndryshme – reagimet e saj ndaj gjërave, si i shoh ato dhe si e kuptoj tani, dhe mënyra se si ajo e kupton sarkazmën time tani, ju mund të shihni se si shkon, “Oh , ishte qesharake! Kjo nuk ishte menduar të ishte një gërmim…’ dhe, e dini, ajo nuk del gjithmonë në mbrojtje kur unë hap gojën. Dhe ne në fakt po ndërtojmë një marrëdhënie të mirë së bashku; burrat tanë vazhdojnë. Fëmijët hipin. Pra, është e mrekullueshme.”

Karolina shprehu gjithashtu konfuzion për ndjenjat negative të një anëtari tjetër të kastit ndaj saj këtë sezon, duke thënë: “Ende nuk kam pasur një përgjigje. Unë jam po aq i hutuar sa të gjithë ju. Unë jam sikur, wow, kjo është shumë urrejtje për një deklaratë shumë qesharake që Nina Ali dhe bëra rreth Talinë. Ishte një gjë kalimtare. Ishte vetëm një qeshje dhe shumë e lehtë.”

Caroline Stanbury

Përveç dramës ndërpersonale, Karolina preku edhe reflektimet personale për jetën e saj dhe mundësinë e zgjerimit të familjes. “Tani mund të jem egoist, e dini? Ndjej se fëmijët e mi nuk kanë aq nevojë për mua, gjë që është e mahnitshme. Pra, për t’u kthyer në skenën e pelenave dhe për të menduar, e dini, unë në fakt ndërtova një shtëpi për të rriturit. Unë kam divan të bardhë. Si do të funksionojë kjo? Unë mendoj kështu, dhe pastaj jam si, oh, por ndoshta do të isha një lloj mami tjetër. Ndoshta tani jam shumë më i qetë.”

RHODubai vazhdon të transmetohet të martën, duke u ofruar shikuesve një vështrim në jetën luksoze dhe marrëdhëniet e ndërlikuara të yjeve të saj.