Ylli i "RHOC" Jennifer Pedranti kërkon sanksione ligjore në betejën e çrregullt të divorcit me bashkëshortin e huaj!

Klea

Ylli i “RHOC” Jennifer Pedranti pretendon se është kapur mes grindjes së Shannon Beador dhe Alexis Bellino

Ylli i “RHOC” Jennifer Pedranti pretendon se është kapur mes grindjes së Shannon Beador dhe Alexis Bellino

Amvise të vërteta të Orange County yll Jennifer Pedranti është duke u përballur me kompleksitetin e Shannon Beador dhe e Alexis Bellinos marrëdhënie të trazuara në sezonin e ardhshëm.

Jennifer Pedrant

“Të punoja në atë dinamikë gjatë gjithë sezonit ishte shumë e vështirë sepse më pëlqen Aleksis. Unë mund të shoh se sa e vështirë është për të Shannon dhe duke qenë brenda kësaj dinamike, ju jeni vazhdimisht të kapur në mes.” Jennifer46, tha ekskluzivisht Us Weekly në premierën e tapetit të kuq KOOZA të Cirque du Soleil nën Big Top në Laguna Hills Mall të enjten, 13 qershor.

“Ose jam duke u inatosur Shannon larg duke qenë i ëmbël me Aleksis ose jam pshurr Aleksis largohu duke qenë miqësor me Shannondhe është vetëm kjo betejë që vazhdon për ne gjatë gjithë sezonit.”

Shannon Beador

Në sezonin e 18 të RHOC, Aleksis47 vjeç, rikthehet në shfaqje pasi filloi të takohej e Shannon-it psh Gjoni Janssen më herët këtë vit. Tensioni mes tyre është i dukshëm, siç shihet edhe në trailerin ku Aleksis deklaron gatishmërinë e saj për t'u përballur Shannon kokë më kokë: “Ka shumë më tepër, dhe nëse ajo dëshiron të shkojë nga këmbët te këmbët, unë jam gati.”

Me afrimin e premierës së sezonit, Jennifer mbetet e pasigurt se si shikuesit do ta perceptojnë grindjen e vazhdueshme. “Unë mendoj se të gjithë kanë dhembshuri për Shannon, me siguri,” ndau ajo. “Dhe unë mendoj se të gjithë duan Aleksis të jesh i lumtur. Është një vend i çuditshëm.”

Alexis Bellino

Në mes të dramës, e Xheniferit marrëdhënie me të fejuarin Ryan Bojajian po lulëzon. Këtë sezon, audienca do të jetë dëshmitare e angazhimit të tyre gjatë një udhëtimi të paharrueshëm në Bahamas.

“Shpresoj që njerëzit të kuptojnë thellësinë e Ryan dhe unë dhe dashuria mes Ryan dhe unë, dhe ai moment në Bahamas ishte momenti më i madh – përveç të pasurit fëmijë – në jetën time.” Jennifer zbuluar.

Ryan Bojajian

Ryan46 vjeç, shtoi: “U takova Jenn jashtë në Bahamas në vendin tonë të preferuar, dhe ishte magjike. Ishte super e veçantë për ne.” Udhëtimi i tyre së bashku do të jetë një fokus, pavarësisht sfidave të sugjeruara në trailerin e sezonit që përfshin shqyrtimin nga anëtarët e tjerë të kastit dhe polemika të jashtme.

Për Jennifer, lidhja e tyre është e palëkundur. “Lidhja mes Ryan dhe unë jam me të vërtetë – sado e çuditshme që tingëllon – e pathyeshme”, pohoi ajo. “Është e imja përgjithmonë. Është gjysma ime tjetër. Është shpirti im binjak.”

Ryan Bojajian

Angazhimi i tyre ndaj familjes ishte i dukshëm teksa shijonin një natë me të e Xheniferit pesë fëmijë nga martesa e saj e mëparshme në KOOZA të Cirque du Soleil. Jennifer ndau entuziazmin e saj në rrjetet sociale post-show, duke shkruar, “MAZUESHME AMAZING AMAZING!! 🎪 As mos e vini në dyshim.. thjesht shko! Çojini fëmijët në Kooza!”

Amvisat e vërteta të Orange County Sezoni 18 jep premierë në Bravo të enjten, 11 korrik, në orën 21:00 ET.