Ylli i "RHOC" Jennifer Pedranti kërkon sanksione ligjore në betejën e çrregullt të divorcit me bashkëshortin e huaj!

Klea

Ylli i “RHOC” Jennifer Pedranti kërkon sanksione ligjore në betejën e çrregullt të divorcit me bashkëshortin e huaj!

Ylli i “RHOC” Jennifer Pedranti kërkon sanksione ligjore në betejën e çrregullt të divorcit me bashkëshortin e huaj!

Jennifer Pedranti i kërkoi gjykatës të detyronte ish-in e saj, Uilliampër të dorëzuar të dhënat financiare që kanë të bëjnë me kërkesën e saj për mbështetje bashkëshortore dhe fëmijë.

Jennifer Pedranti

Amvise të vërteta të Orange County ylli dhe ish-i i saj janë të përfshirë në një divorci, pavarësisht të dashurit të saj, i Ryan Boyajian propozimi i fundit.

Jennifer shpjegohet në dokumentet e marra nga Radar Online se Uilliam kishte kohë deri më 8 shkurt për të prodhuar dokumentet. Ajo shtoi se ish-i i saj kërkoi një zgjatje për “disa muaj” vetëm disa ditë përpara afatit.

Ylli i Bravo tha se nuk ishte dakord me zgjatjen dhe e kërkoi këtë Uilliam ndëshkohet me 1900 dollarë për mosveprimin e tij.

Ryan Bojajian

Jennifer pretendoi se burri i saj i larguar fillimisht deklaroi se ai fitonte 29 mijë dollarë në muaj, plus 10 mijë dollarë të tjera të gjeneruara nga dy biznese të tjera. Ajo deklaroi se ai tani pretendon se nuk po sjell të ardhura nga dy bizneset. Jennifer shpjegoi se dokumentet e kërkuara do të ofronin qartësi në e William të ardhura.

Jennifer Pedranti

Uilliam u urdhërua të dorëzonte dokumentet brenda muajit të ardhshëm, gjatë një seance dëgjimore të mbajtur më 12 prill. Gjykatësi nuk dha e Xheniferit kërkesë për sanksione, duke vënë në dukje se ajo duhet t'i kishte lënë më shumë kohë ish-it për të prodhuar numrin e madh të dokumenteve.

Uilliam paraqiti për divorc në mars 2023, vetëm disa muaj më parë Jennifer bëri debutimin e saj në serialin Bravo.

Jennifer Pedranti

Jennifer dhe Uilliam ndajnë katër fëmijë së bashku, Dawson, 15, Greyson, 13, Everleigh, 11 dhe Dominic, 8. Jennifer kërkoi kujdestarinë e vetme të fëmijëve, si dhe mbështetjen bashkëshortore dhe të fëmijëve, duke shtuar se Uilliam duhet t'i jepet kujdestaria dhe vizita e përbashkët ligjore.

[Jennifer] kërkon ndihmë për të mbuluar shpenzimet thelbësore të jetesës për veten dhe fëmijët e saj, si qiraja, ushqimi dhe shpenzimet e arsimit. Ndërsa kërkuesja aktualisht mbulon shpenzimet e kujdesit shëndetësor, nevojitet mbështetje shtesë për të përmbushur kërkesat financiare për aktivitetet e fëmijëve, si dhe shpenzimet e tyre për ushqim dhe veshje”, tha avokati i saj në atë kohë.

Jennifer Pedranti

Jennifer njoftoi se i dashuri i saj aktual kishte bërë pyetjen, në fillim të kësaj jave.

“Ne të dy jemi super të entuziazmuar dhe nuk mund të jemi më të lumtur,” Jennifer i tha People. “Ne gjithmonë themi se dashuria jonë është një dhuratë dhe kjo duket si qershia mbi tortë.”

“Kjo është një kohë magjike për ne,” shtoi ajo. “Unë jam me të vërtetë vajza më me fat në botë.”

Jennifer Pedranti

Ryan ndau se për propozimin surprizë zgjodhi një nga pikat e preferuara të çiftit, resortin Bahamas, Baha Mar.

“Ishte e rëndësishme për mua ta bëja atë në një vend që do të thotë diçka për ne.” Ryan shpjegohet. “Tani ne do të jemi gjithmonë në gjendje të shkojmë pikërisht atje në një pozitë të vogël rëre pranë shkallëve dhe të kujtojmë këtë moment historik së bashku.”

Jennifer Pedanti

“Ndihet kaq e veçantë që kjo ndodhi ndërsa ne ishim në vendin tonë të lumtur.” Jennifer ra dakord.

“Ai më tërhoqi brenda dhe unë i thashë: “A po bën diçka?” Dhe në momentin e dytë që zbriti në rërë, as nuk e mbaj mend se çfarë tha sepse u befasova shumë,” ndau ylli i RHOC. “Ishte absolutisht e mahnitshme.”