Ylli i RHOC Emily Simpson flet hapur për ndarjen e Brittany Cartwright dhe Jax Taylor: "Ajo meriton më mirë"

Klea

Ylli i RHOC Emily Simpson flet hapur për ndarjen e Brittany Cartwright dhe Jax Taylor: “Ajo meriton më mirë”

Ylli i RHOC Emily Simpson flet hapur për ndarjen e Brittany Cartwright dhe Jax Taylor: “Ajo meriton më mirë”

Amvise të vërteta të Orange County yll Emily Simpson ka peshuar sërish situatën ndërmjet Jax Taylor dhe Brittany Cartwright mes ndarjes së tyre. Ndërsa drama që rrethon 'Luginayjet shpalosen, zbulime të reja, duke përfshirë një lidhje të përfolur që përfshin Jax dhe publicisti i tij, e bën të duket si Jax ishte problemi në martesën e tyre.

Jax megjithatë i ka hedhur poshtë këto akuza Emili mbetet skeptik, duke dyshuar se vëmendja e tij është larguar Brittany.

Jax Taylor

Në episodin e 2 majit të podcast-it të saj, Duke u larguar, Emili shprehu vëzhgimet e saj për Jax dhe e Brittany diskutimet për të pasur një fëmijë të dytë—një temë e diskutuar gjithashtu Rregullat e Vanderpompës. Emili spekuluar,

“Gjithçka që mund të mendoj është se si ai ndoshta është tërhequr nga kjo sepse është me dikë tjetër. Ai nuk dëshiron të ketë një fëmijë të dytë. po tallesh?” Ajo shprehu edhe simpatinë e saj për Brittany: “Ajo është shumë e ëmbël. Dua të them, ajo meriton më mirë. Pra, ekipi Brittany.”

Emily Simpson

Emili nuk është e vetme në ndjenjat e saj. Scheana Shay i bëri jehonë mendimeve të ngjashme menjëherë pasi u publikua lajmi i ndarjes, duke thënë, “Unë mendoj se ajo meriton më mirë” dhe duke theksuar se Brittany “Meriton një partner që do ta trajtojë me respekt.” Ajo shtoi se ndarja ishte “për të mirë”.

Ariana Madix deklaroi gjithashtu mbështetjen e saj gjatë një paraqitjeje në Shikoni Çfarë ndodh drejtpërdrejt me Andy Cohen në mars. Pasi foli me Brittany pas ndarjes, Ariana të përbashkëta,

Ariana Madix

“Thjesht doja që ajo të dinte se e dua dhe e mbështes. Të jesh në brigjet e kundërta, është e vështirë, por i thashë që nëse dëshiron të dalë ndonjëherë në Nju Jork, ajo ka një vend për të qëndruar me mua.” “Thjesht e dua shumë, dhe ajo ka qenë më e mira ndonjëherë. Dhe kështu, unë jam ekip Brittany. Si gjithmonë,” pohoi Ariana.

Mes këtyre zërave mbështetës, Brittany dhe Jax u përballën me thashethemet që sugjeronin se ndarja e tyre është thjesht një marifet publiciteti. “Unë mendoj se ka shumë njerëz atje jashtë që përpiqen të bëjnë që ajo që po ndodh mes nesh është një marifet publiciteti, por jo,” tha Brittany me vendosmëri. “Unë kurrë nuk do ta çrrënjosja fëmijën tim nëse nuk do të ishte, e dini, për të mirën dhe për ne që të përpiqeshim t'i kuptonim gjërat mes vete. Nuk është një marifet publiciteti. Nuk mund ta bëj mjaft të qartë këtë.”