Annemarie Wiley

Klea

Ylli i “RHOBH” Annemarie Wiley kritikon Dr. Nicole Martin pasi u thirr jashtë

Ylli i “RHOBH” Annemarie Wiley kritikon Dr. Nicole Martin pasi u thirr jashtë

Annemarie Wiley, një kolege praktikuese e anestezisë, shprehu zhgënjimin e saj Nicole Martin’s Dr vërejtjet publike në lidhje me vlerësimin e saj për Sutton Stracke’s çështje mjekësore.

Dr Nicole Martin

Annemarie Wiley40-vjeçari foli për incidentin e përfshirë Dr Nicole38, në podkastin “Virtual Reali-Tea” të Page Six.

“Unë u lëndova shumë nga Dr. Nicole që e bëri këtë. Si një kolege në praktikën e anestezisë, ajo e njeh trajnimin tim, ajo e njeh aftësitë e mia, ajo e njeh bazën time të njohurive.” Annemarie tha. Ajo pyeti pse Dr Nicole nuk ka treguar mirësjellje profesionale duke iu drejtuar asaj për sqarim.

Dr Nicole Martin

Annemarie ndjeu se e Dr.Nicole mbrojtjen e Sutton, 52 vjeç, i cili ka një ezofag të ngushtë, dukej më shumë si një përpjekje për të kërkuar vëmendje sesa një shqetësim i vërtetë. “Unë në fakt kontaktova me të pasi më thanë se ajo bëri një video dhe ajo nuk iu përgjigj, gjë që më tregon se kjo nuk kishte të bënte aq shumë me sqarimin e ndonjë gjëje për askënd,” tha Wiley. Ajo sugjeroi atë e Dr.Nicole veprimet ishin më shumë për të fituar popullaritet përmes Amvise të vërteta të Beverly Hills.

Annemarie Wiley

Dr Nicole kishte kritikuar më parë Annemarie’s komente rreth Sutton’s shëndeti në një video të postuar në Instagram. “Nuk ka rëndësi se ku bini në spektër – nga të qenit teknik deri te të qenit mjek. Ju iu bashkuat profesionit për të qenë një avokat për pacientët dhe si i tillë, nuk është vendi ynë të nënçmojmë, vëmë në dyshim ose nënçmojmë simptomat ose diagnozën e një pacienti.” Dr Nicole tha.

Annemarie Wiley

Annemarie kishte ngritur dyshime për Sutton’s pretendimi se ka një ezofag të ngushtë në një episod të fundit të Amvisat e vërteta të Beverly Hills — duke komentuar në një rrëfim, “Pasi dëgjova për Sutton’s ezofag i vogël, si infermiere anesteziste, unë jam sikur ajo që ajo thotë siç u tha thjesht nuk ka kuptim.” Gjatë një diskutimi në grup, Wiley i tha Stracke: “Nëse keni një shtrëngim në ezofag, gjithçka që bëni është të përtypni më shumë ushqimin”.

Sutton Stracke

Annemarie i kërkoi falje kujtdo që ofendohej nga komentet e saj, duke pranuar seriozitetin e temës dhe rolin e saj si profesioniste mjekësore. Ajo shpjegoi se kurioziteti i saj u zgjua pas Kyle Richards përmendur Sutton’s zakonet e të ngrënit, të cilat Sutton i atribuohet ezofagut të saj të ngushtë.

Annemarie Wiley

Annemarie gjithashtu vuri në dukje sfidat e portretizimit të kontekstit të plotë të konflikteve të tilla brenda kornizës kohore të kufizuar të një episodi të “Amijave”. Ajo shprehu zhgënjimin që Dr Nicoletë cilin e takoi në BravoCon 2023 dhe u duk e bukur dhe me klas, zgjodhi ta trajtonte çështjen publikisht në vend që t’i drejtohej privatisht.

Amvisat e vërteta të Beverly Hills transmetohet në Bravo, duke vazhduar të shfaqë jetën dhe konfliktet e anëtarëve të kastit.